Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 25.927
- 12.859
- 2.538
Şu an yapılacak en makul teklif 50 (4 taksit halinde) + 10 bonus teklif edip bizden bu kadar demek. Emin olun o gavat başkanları yakında peşimizde koşacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geleceğini de zikimLaurentis senin ben geçmişini zikim
Hayri abi nasılsın? Iyi misin? Moraller nasıl?He o da gelir
nakit 75 lazım her türlü75 ödemeyi kabul ettik madem, Osimhen Sözleşmesini tek taraflı fesih etsin. Cezasını taksit taksit öderiz Osimhen'e. Ne uğraşıyorsak.
Hayri abi nasılsın? Iyi misin? Moraller nasıl?
Teminatı vermek için teklifi kabul etmeleri lazım değil mi? Teklifi kabul eder sonra teminatı getirin imzaları atalım denir gibi hatta o yüzden Repubblica'nın haberini görünce bu iş galiba nihayet bitiyor diye düşünmüştüm.Serdar Ali: Galatasaray teminat mektubu vermedi. diyor

Şaka yapmıştım renktaş ama fena fikir değilmiş aslında.nakit 75 lazım her türlü
Osi nasıl geliyorsa sane nasıl geliyorsa gelir sen teklif yap bakalımHe o da gelir
He yaa icime oturdu. Zaten hava sıcak. Moralim bozulduGerginim rtaş
çok fazla bilgi kirliliği var fabrizio denen herifin dedikleri doğru gibi onu bekleyelimTeminatı vermek için teklifi kabul etmeleri lazım değil mi? Teklifi kabul eder sonra teminatı getirin imzaları atalım denir gibi hatta o yüzden Repubblica'nın haberini görünce bu iş galiba nihayet bitiyor diye düşünmüştüm.