Sümer Muhsin
Parçalı Üye
- 4 Ağustos 2019
- 3.074
- 3.268
- 1.148
o kaynaktaki ilginç bir haber de tadic-atletico madrid haberi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye 3 yıldız kuş musun
Abi şu senaryoları nasıl yazıyorlar yahu gram anlamıyorum.
Hocam bu yönetime ben de hicbir sartta inanmiyorum ve güvenmiyorum ama tekte 75 niye yok demekde biraz acimasizca bence.Tarihimizde nakit 75m olmusmudur sanmamBenim sinirlendiğim nokta para var diyoruz ama 6 aydır, geçen seneden belli bu adamın ne derece manyak olduğu 75 milyon tekte neden organize edilmedi.
Gidersin yine 50-55-60 teklif verirsin baktın. Adam kabul etmiyor bas 75’i al o zaman.
Çünkü sonrasında 75’e de satmaz. Bak şimdi de satıştan direkt pay falan diyor.
Yarın diyecek Hilal 85 verdi. 85 ve pay istiyorum.
Adamın ne olduğunu biliyorsun.
Boşuna laflar gibi geliyor en başından beri bana. Sane de bence bayağı oyalayalım zaten bize tepki olacak buna uyanan taraftar olacak hamlesi gibi geliyor.
Çünkü o günden beri yok Osimhen’i bekliyoruz vs diye başka hiç bir hamle de yapmıyorlar.
Siz diğerlerini yapın sonra bakarsınız o zaman.
Takımın tek eksiği de Osimhen değil.
Kaleci yok
CL için stoperi eksik
Sağ bek 3 senedir yok
Orta saha da kreatif adamın gitmiş yok
4 tane baba takviye yapman lazım. Kanat rotasyonunu güçlendirdin ama zaten Yunus ve Barış orada muazzam katkı vermiş. Orayı güçlendirdin o da lazımdı sonrasında ama öncelikler nerede.
Osimhen’i bekle alamazsan oraya da makul birini alırsın.
Ama bu dördünün affı yok.
Kalecimiz yok ya alooo
Her türlü Maignan Cengizhan abi..Maliyetleri dışında maignan mı? Stegen mi?
yaş sebebiyle maign.Maliyetleri dışında maignan mı? Stegen mi?
Sahaya cikabilecekse stegenMaliyetleri dışında maignan mı? Stegen mi?
Abi şu senaryoları nasıl yazıyorlar yahu gram anlamıyorum.
Tencere kapak birbirini bulmuş.Boşuna benzetmemişim burhan gibi diye Iki kolpaci birbirini bulmuş@Ferhat Koç