- 26 Kasım 2012
- 185.582
- 258.201
- 5.998
21 Kasım 2025 saat 21:45
Galatasaray- Napoli![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
21 Kasım 2025 saat 21:45
Galatasaray- Napoli![]()
Nba 'deki gibi bonservis olmamalı. Futbolcu eşya mı ki satılıyor ?El birliği ile fifaya başvurmak lazım oyuncularda dahil
o pezo tutuşmaz bence bumutum.Valla bir şey diyim mi Osimhen için Gökereş blöfünü yapalım gidip teklif verelim ciddi ciddi ilgilenelim.
Napoli başkanının bir tarafı tutuşsun haberlerden sonra artık 75 değil 65'e düşeriz.
araplar piyasadan çekilse olaylar çözülecek aslında ama heveslerini alamadılar 1 2 seneye büyük ihtimal yatırımları durdururlarhashtag acmak lazim iki kulup taraftari destek olur bence
1 isak 2 haaland mi?Osimhen aktif forvetler arasında ilk 3'de bana göre.
Napoli taraftarı ve Conte acil olarak transfer bekliyor onlarda da benzer yangın var.o pezo tutuşmaz bence bumutum.
çok rahat bi herif
Alayım hayvani topçumu
bushi'nin bu tweetindeyim ben hala.
tek sorunun napoli'nin osi'yi al hilal'e (muhtemelen daha iyi maddi şartlarda) satmak istemesi olduğu besbelli işte.
sonra da "be patient" geldi. sabırlı olun.
bugün ortalık yıkıldı, bushi'den tık yok.
mecburen sonuna kadar bekleyeceğiz.
Sansür sonrası bizAnnesi pis Napoli
Benficayi kutlamak lazım iki tane oyuncu sattı ihya oldular. Felix ve bu. İkisi de patladı. Bence gyokresi de liginden dolayı almak istemiyorlar. Bizim ligden hallice inanın bak. 3 4 takım dışında yokHilal sanırım Nunez için uğraşıyomuş
Sansürü nasıl uyguluyoruz.napoli başkanı yüzünden foruma sansür geldi lanet olası pislik herif

otomatik oluyor sanırım rdaş mesela, mal laurantis yazınca * çıkıyor gibi şuan çalışmadı heralde tam aktif değilSansürü nasıl uyguluyoruz.
araplar her alanda dünyanın başına bela.Şu kodumun Araplarının futbola musallat olduğu güne lanet olsun.