Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ifb şampi diyordum ama Orkun transferi dengeleri değiştirdi. ben bu BJK'den korkarım. osimhen'i de alsak arada kaynayacak. büyük BEŞİKTAŞ bizim 4 sene üst üste rekorunu geçebilir . orkundan sonra bütün bebeler BJK'li olmaya başladı taraftar kaybediyoruz. Maalesef çok kötü günler bizi bekliyor.

mustafacığım yazları totem yapmıyorum çok yoruyor
biraz dinlenmek gerekiyor

Gyokeres in simdiye kadar ki olmama ve sporting in avatajli olmasinin nedenleri :asd:
1 -] Gyökeres Sadece Londra diyor oraya dönmek istiyor
2-] Gunnerlar olumsuzluk istemiyor oyuncuyu emirates e getirmek istiyorlar
3-] Arsenal ekibi neredeyse saat bası teklif yapti

manchester-city-runs-ball-fa-963105350.jpg

Galatasaray yönetimi beklemeye aldığı İlkay Gündoğan transferinde yeniden harekete geçti. Yıldız futbolcu sarı-kırmızılı takıma katılmaya çok yakın.

Muhabirimiz Nezih Akşener'in aktardığı bilgilere göre; Galatasaray, Manchester City forması giyen İlkay Gündoğan ile bireysel şartlarda anlaşmaya vardı. İlkay Gündoğan, Galatasaray'da oynama isteğini sarı-kırmızılı yöneticelere bildirmişti ve bu konuda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

İlkay Gündoğan transferinin yakın zamanda açıklanma ihtimali bulunuyor. Oyuncuya 5-6 milyon Euro civarında bir maaş verilecek ve İlkay bonservissiz bir şekilde Galatasaray'a imza atacak.

Gökereş menajeri çok acil yeni takım arıyormuş para hazır değil mi gidip alalım.
Napoli'ye yaptığımız teklifi hemen kabul ederler Gyokeres'in yıllık maaş isteği de 10 milyon euro bu arada. Gyokeres bir Osimhen değil bence maç içinde Osimhen gibi devamlılığı ısıran bir tavrı yok.

Osimhen kendini Serie A'da ispatladi

Gyökeres'i daha büyük bir ligde göremedik

kıyaslanabilecek adamlar değiller IMO
aynı kategoride forvetlermiş gibi lanse ediliolar transfermarkt dolandırıcısı yüzünden

osimhen'e haalandı bile tercih etmekte zorlanıyorum ben. rodrygo'yu fln edebilirim belki bi iht şu an en beğendiğim oyuncu olduğu için

Osimhenle konuşsa bizimkiler biz yalandan masadan kalkıyoruz ama seni alacağız rahat ol sen ısrarla ne derlerse desinler ben Galatasaraya gitmiyorsam yedek takımla antrenman yaparım diyeceksin ve antrenmanda huzursuzluk çıkaracaksın bu durumda Napoli ne yapabilir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt