Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oshimen iyi hoş lakin şu
Kaleci
Sol stoper
Sağ bek işi ne olacak sayın yönetim

Al Hilal'de gittiği her yerden red yiyor o bir santrafor alsa Napoli'de daha yumşayacak ve süreç hızlanacak bence ama en son Kean'den de red yemişler. Gelsinler bize Zaniolo'yu verelim kendilerine 20 milyona o da İtalyan hem İnzaghi hocanın 3-5-2'sin de ileriki ikilide 2. forvet olarak bir de Arabistan'da ciddi iş yapar.

Osimhenle konuşsa bizimkiler biz yalandan masadan kalkıyoruz ama seni alacağız rahat ol sen ısrarla ne derlerse desinler ben Galatasaraya gitmiyorsam yedek takımla antrenman yaparım diyeceksin ve antrenmanda huzursuzluk çıkaracaksın bu durumda Napoli ne yapabilir ?

Huzursuzluk çıkardığın an kadro dışısın.

Haklı sebep.

Osimhenle konuşsa bizimkiler biz yalandan masadan kalkıyoruz ama seni alacağız rahat ol sen ısrarla ne derlerse desinler ben Galatasaraya gitmiyorsam yedek takımla antrenman yaparım diyeceksin ve antrenmanda huzursuzluk çıkaracaksın bu durumda Napoli ne yapabilir ?
Ali parasını öder napoliye onlar da paf takımla antrenman yaptrr. İnan yapar hatta bu işte böyle bir şey olabilir

Kalbim yıllar geçse de affetmeyecek..

1752527655347.webp

Napoli sanirim Osimhen’in inadini kirabilecegine inaniyor. Sonunda Araplara cakariz diye dusunuyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt