Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne yazık ki doğru ne zaman düğüne gider gibi gitsek hep zorladılar bi akıllanmıyoruz.

En son Zalewski'de böyle oldu taraftarlar olarak net profil değiştirmek zorundayız.
Zalewski ile Osimhen olayı pek aynı değil Zalewski'de tüm suç bizim yönetimdeydi. Bu süreçte ise bizim yönetimde kusur ararsak buluruz ama karşımızda .... biri var.

Al hilal bozuyor bu işi zaten asıl lanet herifler

Ağzına kadar patates ile dolu Hatay dürümü yanında da patates ile menü şeklinde almak embesillik gibi geliyor. Örneğin Hamburger menü ile satılıyor çünkü içinde et cheddar vs var ve patates yok, bu sebeple patates yanında geliyor. Ama içinde patates dolu Hatay Dürüm, Fransız Tacosu gibi ürünlerin Türkiye'de yanında da ekstra patatesle satılması ve talep görmesi beni geriyor. İçinde patates olan bir ürünü yanında patatesle neden yersin. Böyle bir anektod aktarmak istedim kafanız dağılsın

Bunun gidecek yeri kalmadı heralde ki bize yanlıyor

Hakan gelsin 15 bons 5 maaşa

Ağzına kadar patates ile dolu Hatay dürümü yanında patates ile menü şeklinde almak embesillik gibi geliyor. Hamburger menü ile satılıyor çünkü içinde et cheddar vs var ve patates yok, yanında geliyor ama içinde patates dolu Hatay dürüm, Fransız tacosu gibi ürünlerin Türkiye'de yanında da patatesle satılması ve talep görmesi beni geriyor. Böyle bir anektod aktarmak istedim kafanız dağılsın

İlkayi istiyorum gel çabuk. Takıma akıl katacak bir oyuncu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt