Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.330
- 17.977
- 2.228
Teminat verilmeyip osi gelmezse çok kelle alır bu başarısızlık bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serhan Türk en başında Teminat verilmeyecek denmişti. Biz teminat vermiyoruz burası bence net. Napoli Teminat koyun masaya teklifini kabul ediyoruz diyor.Karşı taraf sürekli "teminat" diyorsa onların söylediği bizim için önemli çünkü bizden kimse çıkıp bir yönetici aksini söylemiyor verdik demiyor.
Teminat verildi diye haber Repubblica'da çıktı.Hala teminat bekliyoruz diyorlar bizi mi keklediler teminat verildi diye acaba. Haluk dışında kimse demedi valla şimdi killandim ben
bir ihtimal teminatı sağlayamadılar
bugün rodop ve haluka haber yaptırdılar napoli işi yokuşa sürdü diye
eğer bu gerçek çıkarsa yeminle okan buruku bırakıp full yönetime sallayacağım
Kalplerimiz bir abi, aynı şeyi düşünmüşüz.Serhan Türk en başında Teminat verilmeyecek denmişti. Biz teminat vermiyoruz burası bence net. Napoli Teminat koyun masaya teklifini kabul ediyoruz diyor.
Teminat vermeyip bu transferin iptal olmasına neden olur ise yönetimi asla ve kata affetmem.
Oradan da bir yönetici çıkmıyor… bu duyumcuların arasında top gibi bir otaya bir buraya gidip geliyoruz…Karşı taraf sürekli "teminat" diyorsa onların söylediği bizim için önemli çünkü bizden kimse çıkıp bir yönetici aksini söylemiyor verdik demiyor.
Teminat işte ya.Marzio direkt napolinin başkandan falan alıyor haberi.Napoli işin içindeyse tier 0 kendisi.Bunlar teminat vermemiş işteOlay teminat mı gerçekten? Kavukçu'nun artık cıkıp bir şeyler açıklaması lazım, tıkanan yer neresi kimse net bilmiyor.
Biraz önce space odasini dinledim o pesinat da hemen degil eylülde ödenecekmis.Teminat 35 milyon için çıkacaktır… 40 milyon verilecek zaten hemen…
Zaten bunu yapman lazım değil mi mason.bir ihtimal teminatı sağlayamadılar
bugün rodop ve haluka haber yaptırdılar napoli işi yokuşa sürdü diye
eğer bu gerçek çıkarsa yeminle okan buruku bırakıp full yönetime sallayacağım
Çiftlik bank gibi bir bankadan aldıysak beğenmemeleri normal olabilir.İtalyan bankasında bahsediliyordu ama acaba Napoli verilen banka garantisini mi beğenmedi?

Belki bizim kolpalari referans almışlardır. Çok gördüm tr medyasini kaynak göstererek yaptıklarınıTeminat verildi diye haber Repubblica'da çıktı.
Laurentis den özür dileyin
Ne diyorkarakullukçuyu dinleyin
kalkın mahvolduk
Bumudum bu transfer nasil sonuclanir sence, olmazsa kime almaliyizOsimhen nasıl olsa çözer diyorlarsa bunu zamanında çok kez yaşadık en zararlı yine biz çıkacağız.
Sebebi basit hem zaman kaybedeceğiz hem de günün sonunda eksikleri doğru kapatamazsak Osimhen'in getireceği avantajlardan faydalanamacağımız için yine çok büyük bir kaosla sezona başlarız.