- 18 Mayıs 2011
- 22.215
- 12.067
- 1.873
Bu iş Abdül falcao işine döndü yavaştan… abdürrahim Albayrak göreve… rezil olmamak için canını verirdi o…
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mazoşist değilim.karakullukçuyu dinleyin
kalkın mahvolduk
Ne diyorkarakullukçuyu dinleyin
kalkın mahvolduk
Deli okarakullukçuyu dinleyin
kalkın mahvolduk
İtalya bankasından hallediyorlardı habere göre.tcmb raporlarinda su an icin galatasaray a.s. adina 75 veya 35 milyon euroluk herhangi bir teminat mektubu gorunmuyor. mektubu veren banka henuz tcmb'ye bildirim yapmamis olabilir veya tcmb sistemini henuz guncellememis olabilir ama sistemde boyle bir mektup yok su an icin.
satmıyorum defolup gitsinler demiş napoli başkanı bizimkilereNe diyor
Tamam da adamlara demek ki teminatsız teklif iteleyip duruyoruz ki teminat diyorlar.Teminat mektubunu daha vermedi diye de kızmayın yönetime . O mektup en erken 2-3 iş günü içinde çıkıyor hızlandırılmış şekilde. Normalde 1 hafta sürüyor. Teminatı geçen hafta perşembe yada cuma istiyoruz dediler daha. La bi durun. Biri de güvencinle mi gidiyor demiş. Postaneden yılbaşı gönderildini falan zannediyor heralde.
Hakan'ım olur olmasına da ne zaman olur onu bi Napoli başkanı biliyor.Bumudum bu transfer nasil sonuclanir sence, olmazsa kime almaliyiz
Vay anasını arkadaş… kameralar önümde yapsalar da biz de ilk kaynaktan öğrensek. Bizden başka herkes olayların içinde… bu nasıl bir savaş lan?Biraz önce space odasini dinledim o pesinat da hemen degil eylülde ödenecekmis.
Ne diyor?karakullukçuyu dinleyin
kalkın mahvolduk
Belki kişisel bir teminat vb. gibi bir şeydir o yüzden kabul etmemişlerdir diye düşündüm ben.Çiftlik bank gibi bir bankadan aldıysak beğenmemeleri normal olabilir.![]()