Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtalya'da özellikle bu transferde en güvenilir isim Matteo'nun haberi ile Di Marzio'nun haberi de örtüşmüyor.

ugura şimdi bir soverim bu arada kolpaladigi sayi kadar küfürümü yer. Uzasın objektifcilik oyununa devam etsin boş yapacagına. Daha geçen sefer %99 bitti geç saatler oldugu icin yarina islak imzaya kaldı diyordu. Idiot adl bir sey yapmaz ise bahanesiyle

Bizim muhabirlerin şu ana kadar yaptıkları tek şey İtalyan medyasının rüzgarına göre haber yapmak

Onların rüzgar da bir gün batıdan bir gün doğudan estiği için yaptıkları tek şey boş haberler

Öyle kolay Hadi anlaştık bitti gibi yürümüyor tranfer işleri. Falcaolar falan aylarca beklediğimiz oldu. 75 milyonluk transfer var ortada. İlk kez bu kadar büyük topa girmiş Galatasaray. Eleştirmenin anlamı yok.

Ortalığı velveleye veren medyaya inanmayın yeter.
Ortalığı velveleye verenlere inanmıyoruz ki zaten 3 gündür teminat yolda ha gitti ha gidiyor, gitti okuyorlar diyen dallamalara inanmıyor en doğru ve gerçek kaynağın italyada olduğunu düşünmekteyiz.

Ayrıca falcao falan süreç alakasız. Adamların en yakı gazeteci cumaya kadar süre var teminat yok diyor. Kime inanalım di marzio'dan sonra napoli başkanı s.gidin demiş diyen uğura mı. Yoldan geçen herhangi bir herifi italyan gazeteci diye tanıtan kele mi inanalım.

Bazı arka BAHÇE medyası ve bazılarının Koç u, iti olan spor yorumcu ve yazarlarının dolduruşu ile Napoli başkanının satın aldığı yurt dışı hesaplarının yaygarısına inanan taraftarın dan değilim çok şükür. Eğer bir oyuncu Galatasaray forması giymek istiyorsa onu Galatasaray a alamayan yöneticileri de destekleyen bir taraftarda olmadım çok şükür. Bu sürecin içinde Malum takımın fırıldak başkanının olduğuna adım gibi eminim. Bekleyip göreceğiz.

Galatasaray da hiçbir başarı cezasız kalmaz denir ya bizimde cezamız malesef bu yönetim galiba

Şimdi fm açıp editörden napolinin tüm oyuncularını beleşe gönderip bir de mali durumdan 500 milyon Euro bankaya teminat borcu yapıp napolinin çöküşünü izleyesim var :) ancak içimi soğuturum…

Gökhan Dinç'te böyle söylemiş ama süreç boyunca doğru haberi de yok gibi bir şey. Lakin ben şuna inanmıyorum Osimhen'i almak istemiyorlardı böyle oyun yapıyorlar bu bana çok mantıksız geliyor, Osimhen'i almak istemeseler ilk başta Osimhen'e bu kadar yıllık ücret teklif etmez ve anlaşmazlardı o zamanda kimse bir şey demezdi. Meslea Osimhen'e 10 + 6 sponsor gibi bir teklif yapılsa ve anlaşılmasa kimsenin diyecek bir şeyi olmazdı o yüzden bu almamak için oyun yapıyorlar kısmı da inandırıcı gelmiyor. Bekleyeceğiz göreceğiz.

Sırf teminat yüzünden Osi'yi alamayan bu yönetim, yıllarca affedilmeyecektir. Ve ne başarılı olursa olsun her akla geldiğinde ciddi şekilde eleştiri alacaktır.

Biz Galatasaray'ız teminat mı veririz kafasında isek, Napoli açar bakar, bu takım en fazla kaç m bons verip transfer yapmış, 18. Teklif ne 75

Ben en değerli oyuncularımdan birini satacağım ama fifalık olmayayım paramı alma konusunda diye çekinmez mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt