Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse olay çözüldü.

75e ok
Taksit ok
Garanti verin el sıkışalım, biz "yok"
Napoli'de o zaman oyuncu "yok. diyor.

Basit. Çıkıp teminatı koy, oyuncuyu al. ADL transferin olmaması için işleri yokuşa sürüyor muhabbeti "eğer" ki bu haberler doğru ise kendisine haksızlık edilmiş.
Hayır. Doğrusu:

75'e ok
Peşinata ok
Taksite ok

Taksitin teminatı verilmiş. (Teminat verildi yazılan kısım bu)

Peşinatın teminatı isteniyor. (Peşinatı hemen sözleşme imzalama günü vermiyoruz, sermaye arttırımından gelecek paradan vereceğiz bir ay gibi sonra)

Dolayısıyla bu peşinat ödemesi için de teminat istiyorlar gibi.

Benim anladığım bu.

%50 kardan pay verelim nasıl olsa satmayız hatta Napoli başkanına inat 7+2 yıllık sözleşme yaparım.

Sürekli yeni istekler geliyorsa soğutmak mantıklı, sürecin başından beri ilk kez doğru olanı yaptılar

1752532506313.webp

Osimhen'e neredeyse kimse karşı çıkmaz. Ancak +80 yaş üyeler karşı çıkar.
Sahada başarısızlık olmazsa Dursun Özbek rekor oyla seçilir.

Burhancan Terzi: "Cuma günü Napoli'nin istediği fiyatın yanında teminatta vereceğine dair söz verdi."

Neyse olay çözüldü.

75e ok
Taksit ok
Garanti verin el sıkışalım, biz "yok"
Napoli'de o zaman oyuncu "yok. diyor.

Basit. Çıkıp teminatı koy, oyuncuyu al. ADL transferin olmaması için işleri yokuşa sürüyor muhabbeti "eğer" ki bu haberler doğru ise kendisine haksızlık edilmiş.

Okluk bir durum yok.
2026'ya kadar istiyor diğer taksiti + pay istiyormuş mesela.

Teminat olmadan geriye kalan parayı alıp alamayacağı riskinden bahsettim hocam.
Yahu ata bir sözleşme imzalıyorsan o parayı öyle ya da böyle alırsın. Giderler adayı alırlar ama yine o parayı alırlar…

Parayı alamama gibi bir risk yok… bu adamlar parayı peşin alma derdindeler… ne yapacaz anasını satayım concordate mi alacak takım da ödeme yapmayacak. Ya ödersin ya iflas açıklarsın…

Adamı kazandırdığı kupayla 50 gün parti kutlama verince hayat ne güzel, şampiyonluk kutlamalarında bizimle kal osimhen, yi beni osimhen ama adamın transfer durumu ciddi olunca ya almasak nasıl olur.

Kime söveyim çıksın açıklasın bana söv diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt