- 29 Ocak 2024
- 8.265
- 7.020
- 568
Emegha diye birinden bahsediyorlar kimdir necidir ben bilmiyorum, bu fenerin sulandığı guessand var bir deOsimhen olmasa dahi, atletik bir isme gitmek gerekiyor. Kim var acaba o tarz genç isimler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emegha diye birinden bahsediyorlar kimdir necidir ben bilmiyorum, bu fenerin sulandığı guessand var bir deOsimhen olmasa dahi, atletik bir isme gitmek gerekiyor. Kim var acaba o tarz genç isimler.
Hani gidiyordunTeminat filan hikayeymiş haberiniz olsun. Gitmeden bir kez daha ADL'nin kulaklarını çınlatıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 294677

Hocam buna ben net olarak karşıyım. Zira en kötü senaryoda alamadın diyelim, karşına bir fırsat çıkmış ise neden bunu kullanmadık diye pişman olmaz mıyız? Bence bir tarihi olmalı ve noktadan sonra bütçe farklı kullanılmalı.Artık yapılması gereken, Osimhen'i alacakmış gibi, O'nun bütçesine dokunmadan, takımın diğer eksiklerini minimum maliyetle gidermeye çalışmak.
Sonuna kadar okudun mu?Hocam buna ben net olarak karşıyım. Zira en kötü senaryoda alamadın diyelim, karşına bir fırsat çıkmış ise neden bunu kullanmadık diye pişman olmaz mıyız? Bence bir tarihi olmalı ve noktadan sonra bütçe farklı kullanılmalı.
Evet heis, ben farklı olarak şunu söylüyorum,Sonuna kadar okudun mu?
Yeni yol haritası bu olmalıArtık yapılması gereken, Osimhen'i alacakmış gibi, O'nun bütçesine dokunmadan, takımın diğer eksiklerini minimum maliyetle gidermeye çalışmak.
Kaleye bonservisini eline almış bir Stegen ya da Sommer,
Orta sahaya yine aynı şekilde İlkay,
Sağ beke genç dinamik birini kiralama,
Sol stopere de eldeki oyuncuların satışından gelecek para ile bütçe yaratma. Ya da Laporte gibi tecrübeli birini kiralama vs gibi çözümler üretebiliriz.
Biz bunları yapalım. Ligin hala en iyi kadrosuna sahibiz.
İşin sonunda Osi gelir ya da gelmez. yapacak bir şey yok. Santrafor işini gerekirse Ağustos ayı içinde çözmeye çalışırız Osi ile veya onsuz.
Yok, eksik olduEvet heis, ben farklı olarak şunu söylüyorum,
Ağustos'a kadar beklersek, bir fırsat çıkıp Osi'yi bekledik ama Osi'de olmadı o fırsatta başka bir kulübe gitti. Yani bunun yaşanması da muhtemel.
Kavgalıymış onlareyyyyyy mertens biraz olsun adamsan gidip de laurentiisi ikna edeceksin
bu işi yaparsa sen yaparsın
Kavgalıymış onlar
Şimdi tamam. %100. Ana Bütçe forvet olmalı.Yok, eksik oldu
Osi'ye vereceğin bütçeyi beklet. Önce Osi için tabi. Madem 40 peşinat verebiliyorsun ya bir şekilde.
Ağustos içi zaten az çok belli olur o iş, Osimhen olmadı mı, git o bütçeyi ya da benzer seviyede bir parayı (20-25 m euro gibi), Osi seviyesinde olmasa da yine iyi bir santrafora ayır (Guessand vb gibi).
Yani ana bütçeyi santrafora ayıralım her şekilde, diğer eksikleri her halükarda min maliyet ile çözelim diyorum.

Napoli şehiri bu bunaktan sorulmuyor ya yav bununla kavgalidir ama şehiri seviyordur. Oglunu orada buyutmek istiyordur vs.onladamı kavgalı
ozaman niye hemen napoliye topukladı bu eleman
Mertensin ordan ayrılığı da olaylı olmuştu. Kat kefkos bir yayınında anlattı. Ölüm tehditleri aldık sonunda napoliden ayrılmaya karar verdik diye. Uğurun söylediğine göre teknesinde ilk pazarlıkta siee gidin demiş. Adam tam psikopat çıktı rıza babaonladamı kavgalı
ozaman niye hemen napoliye topukladı bu eleman