Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık yapılması gereken, Osimhen'i alacakmış gibi, O'nun bütçesine dokunmadan, takımın diğer eksiklerini minimum maliyetle gidermeye çalışmak.

Kaleye bonservisini eline almış bir Stegen ya da Sommer,

Orta sahaya yine aynı şekilde İlkay,

Sağ beke genç dinamik birini kiralama,

Sol stopere de eldeki oyuncuların satışından gelecek para ile bütçe yaratma. Ya da Laporte gibi tecrübeli birini kiralama vs gibi çözümler üretebiliriz.

Biz bunları yapalım. Ligin hala en iyi kadrosuna sahibiz.

İşin sonunda Osi gelir ya da gelmez. yapacak bir şey yok. Santrafor işini gerekirse Ağustos ayı içinde çözmeye çalışırız Osi ile veya onsuz.

Artık yapılması gereken, Osimhen'i alacakmış gibi, O'nun bütçesine dokunmadan, takımın diğer eksiklerini minimum maliyetle gidermeye çalışmak.
Hocam buna ben net olarak karşıyım. Zira en kötü senaryoda alamadın diyelim, karşına bir fırsat çıkmış ise neden bunu kullanmadık diye pişman olmaz mıyız? Bence bir tarihi olmalı ve noktadan sonra bütçe farklı kullanılmalı.

Hocam buna ben net olarak karşıyım. Zira en kötü senaryoda alamadın diyelim, karşına bir fırsat çıkmış ise neden bunu kullanmadık diye pişman olmaz mıyız? Bence bir tarihi olmalı ve noktadan sonra bütçe farklı kullanılmalı.
Sonuna kadar okudun mu?

Kaleye bonservisini eline almış bir Stegen ya da Sommer,

Orta sahaya yine aynı şekilde İlkay,

Sağ beke genç dinamik birini kiralama,

Sol stopere de eldeki oyuncuların satışından gelecek para ile bütçe yaratma. Ya da Laporte gibi tecrübeli birini kiralama vs gibi çözümler üretebiliriz.

Biz bunları yapalım. Ligin hala en iyi kadrosuna sahibiz.

İşin sonunda Osi gelir ya da gelmez. yapacak bir şey yok. Santrafor işini gerekirse Ağustos ayı içinde çözmeye çalışırız Osi ile veya onsuz.
Yeni yol haritası bu olmalı

Evet heis, ben farklı olarak şunu söylüyorum,
Ağustos'a kadar beklersek, bir fırsat çıkıp Osi'yi bekledik ama Osi'de olmadı o fırsatta başka bir kulübe gitti. Yani bunun yaşanması da muhtemel.
Yok, eksik oldu :)

Osi'ye vereceğin bütçeyi beklet. Önce Osi için tabi. Madem 40 peşinat verebiliyorsun ya bir şekilde.

Ağustos içi zaten az çok belli olur o iş, Osimhen olmadı mı, git o bütçeyi ya da benzer seviyede bir parayı (20-25 m euro gibi), Osi seviyesinde olmasa da yine iyi bir santrafora ayır (Guessand vb gibi).

Yani ana bütçeyi santrafora ayıralım her şekilde, diğer eksikleri her halükarda min maliyet ile çözelim diyorum.

eyyyyyy mertens biraz olsun adamsan gidip de laurentiisi ikna edeceksin

bu işi yaparsa sen yaparsın

Yok, eksik oldu :)

Osi'ye vereceğin bütçeyi beklet. Önce Osi için tabi. Madem 40 peşinat verebiliyorsun ya bir şekilde.

Ağustos içi zaten az çok belli olur o iş, Osimhen olmadı mı, git o bütçeyi ya da benzer seviyede bir parayı (20-25 m euro gibi), Osi seviyesinde olmasa da yine iyi bir santrafora ayır (Guessand vb gibi).

Yani ana bütçeyi santrafora ayıralım her şekilde, diğer eksikleri her halükarda min maliyet ile çözelim diyorum.
Şimdi tamam. %100. Ana Bütçe forvet olmalı. :hat:

Bu arada tüm bunlardan bağımsız olarak, Osi'ye üzüldüm lan. Sen o kadar yokluğun içinden çık, elmas gibi parla, denk geldiğin herife bak.

onladamı kavgalı

ozaman niye hemen napoliye topukladı bu eleman
Mertensin ordan ayrılığı da olaylı olmuştu. Kat kefkos bir yayınında anlattı. Ölüm tehditleri aldık sonunda napoliden ayrılmaya karar verdik diye. Uğurun söylediğine göre teknesinde ilk pazarlıkta siee gidin demiş. Adam tam psikopat çıktı rıza baba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt