Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osi olmadan hiç bir şey olmayacakmış gibi bir havaya döndü. Kulüp kapanacak sanki ha. :asd:
Bunu bir çok kişi burada defalarca yazdık.
Osimhen kalkanı ( yanlış anlaşılmasın) arkasına gizlenmiş tembellik yapıyorlar.
Musleranın gideceği geçen yıldan belliydi. Nerde kaleci kardeşim. Osimhenle ne alakası var bu işin. Bir takım için golcü ne kadar önemliyse kaleci de en az onun kadar önemli. Kalecin sakatsa forvetin istediği kadar atsın. Bence bütçe planlamasının tepesine kaleci yazılmalıydı. Ama bunların tek planı osimheni bahane ederiz kafası

Nöbete girince darlanıyorum harbiden… sizlerden kaynaklı değil tabi ki süreçten kaynaklı bir durum bu. Harbiden cehalet mutluluk getiriyor. Biz niye bu kadar bilgiye haiziz? Peşinat tutarı onlar o kadar istedi biz bu kadar verdik, taksit 2 olacak 3 olacak, vadesi şu olacak bu olacak, sonraki satıştan şu kadar pay isteniyor falan… Bunları biz niye biliyoruz abicim? Herşey bu kadar niye göz önünde yapılıyor? Siz niye Osi nin parası hazır diye yola çıktınız? Ocak ayından beri bu gündemde niye oturup görüşmediniz karşı tarafla?

Yapılacak şey belli değil miydi? Gidip Napoli için başında anlaşacaktın (Ocak ayında). Kardeş biz istiyoruz bu adamı, şartlarımızı sunacağız ve kabul ederse şu şartlarda bize verir misiniz diye konuşulacaktı. Adam şartları kabul etmiyor ise 75 milyonu trink verir alır gelirim o zaman deyip zamanını ve planlamanı parayı bulmak için harcardın. Bulamadıysan da Osi Arapları seçti ya da şurayı burayı seçti diye açıklayıp olayı kapatırdın ki kimse buna ses de çıkarmazdı. 2-3 hafta öncesini düşünün… herkes Arapların teklifi sonrası ne yazık ki gitti deyip sineye çekmişti.

İmkansıza ulaşmamak kimseyi üzmez ama insan ümitlenip olmayınca çok üzülür. Şimdi kimse yamal falan almıyoruz diye üzülüyor mu? Hayır… ama sen yamal ile insanlara ümit verir de almazsan imkansız olduğunu bile bile insanlar üzülür.

Uzun sözün kısası birileri reklam yapacağız diye insanları üzmemeliler…

Ligin başlamasına 3 hafta kaldı hadi Osimhen i geçtim ama kaleci ve sağ bek işinin çözülmemesi cidden büyük sıkıntıya sokacak bizi.

Köhn,Nelsson,Cuesta,Frankowski,Zaniolo,Jelert,Morata,Yusuf 8 yabancı var hiçbirinin akıbeti belli değil nereye kadar gidecek bu durum

Ligin başlamasına 3 hafta kaldı hadi Osimhen i geçtim ama kaleci ve sağ bek işinin çözülmemesi cidden büyük sıkıntıya sokacak bizi.

Köhn,Nelsson,Cuesta,Frankowski,Zaniolo,Jelert,Morata,Yusuf 8 yabancı var hiçbirinin akıbeti belli değil nereye kadar gidecek bu durum
Şu saydıklarının bonservis maliyeti 70 milyonu buluyor, ilginç ama gerçek bu.

Bu kafayla CL’de hüsran dolu bir sene bizi bekliyor yine. Umarım Okan hoca transferden çok bunu nasıl yöneteceğini düşünüyordur bu dönem. Malum kendi geçmiş açıklamaları transferler dönemlerinde kafasını takıma pek veremediğini gösteriyor.

GUSTAV isminde bir topçu alacağız şeklinde bir his geldi.

Osimhen olmuyorsa zorlamanın manası yok. Belli ki Napoli başkanı olacak 6222 çocuğu bize satmayacak. Araplarin bile taksitle vermek istediği miktarda parayı kabul etmiyorsa Osimhen'e garezi var demektir.
Gidin öncelikle kaleci transferini bitirin. Belcikali çocuğu tuttum ben. Kaleye yakışıyor
images.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt