Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sürecin sonunda eren, jakobs beklerine kendimizi hazır edelim.
Jelert de +2 kontenjanından kaşacak denilip iki beki de yedekletilir. + Berkan var daha ne olsun.
Ş.liginin 8. haftası kart cezalı eren ve sakat jakobs yerine kaan-berkan beklerine hazır olalım.
Jelertte potansiyel var da o fizikle yine olmaz nasıl olacak bilmiyorum da Kaan'ı sağ bek olarak görmek dahi istemiyorum.

Haluk Yürekli: "Karşıda ticaretle alakası olmayan bir kişi var sabah başka bir şey akşam başka bir şey gece yatarken başka bir şey söyleniyor. Galatasaray en son Cuma gecesi teklifi verdiğinde alın lanet olsun diyip Napoli'nin teklifini kabul etmişti."

Darth Vader'ın düşmanlarını bir hışımla ikiye böldüğü silahının adı nedir?

- Hışım kılıcı

Haluk Yürekli: "Galatasaray, cuma günü yaptığı teklif yaptığında 40 + 35(17,5+17,5) 2 taksitte teminat verebileceğinin teminatını verdi. Pazartesi bankalar açıldığında teminat alınıp verilecekti."

bizim yönetim ve osimhen tarafında sıkıntı yok baştan beri belliydi. Napoli başkanı ibnelik yapıyor, bizimkilerin tek hatası davul zurna ile osimheni almaya gidiyoruz haberleri oldu. Karşında Ali Koç gibi aklını yitirmiş bir holigan var bu işin içinde parmağı var net. Öbür tarafta araplar parayla her türlü ibneliği yaparlar. Napoli başkanına kişisel 5m sıksalar transferi zora sok gs vazgeçince mecbur bize düşer diye adam yapar.

Haluk Yürekli: "Osimhen 24 ay İtalya'ya dönemez maddesi vardı dün 36 aya çıkardı ve %20 pay istedi."

Haluk Yürekli: "Para hazır değil diyorlar ya 75 m euro veriliyor daha ne hazır olacak."

bu herif direkt reddetmek yerine böyle abuk subuk isteklerle osimhen'i delirtmeye çalışıyor başka açıklaması yok

1752570556124.webp

Haluk ile aklama saati başladığına göre bu konu kapatılması gerekiyor.
Doue de de bariyer çıkmıştı. wendel ve tominay transferinde de aynı boku yaşadık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt