Sezer Karahasan
Sarı Üye
- 30 Ocak 2019
- 134
- 120
- 288
Önümüze bakmamiz gerekiyor yapıştık kaldık eksik bölgelere dönelim teklifini yap son işine geliyorsa olur gelmiyorsa olmaz her sene bişey çıkıyor ya olmuyorsa olmuyor abi bu ne ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Banada nedense bu gün olumlu sonuçlanacak gibi geliyor herşeye rağmenBence bu is bugün tamamen kopacak masadan kalkicaz.
En garantisi hiçbirine inanmayıp hepsine sövmek renktaşŞimdi iki farklı duyum var.
Birincisi Fabrizio, Matteo, Buchi ve bizden de Haluk diyor ki; Teminat konusunda problem yok. Galatasaray teminat veriyor. Ancak Napoli 40 peşin, 17.5x2 (2026-2027) şeklindeki teklifi kabul etmiyor. Al Hilal’in teklifi gibi 37,5x2 şeklinde iki taksit istiyorlar. İlk ödeme hemen ikincisi ise 2026 yılında. Ayrıca satıştan pay istiyor diyenler de var. Ek olarak Buchi, Napoli’nin Osimhenle kişisel sorunu olduğu için sorun çıkarttığını söylüyor.
İkincisi Di Marzio gibi bazı İtalyanlar da aslında Napoli ile Galatasaray şartlarda anlaştı tek sorun Galatasaray’ın hala teminatları sağlayamamış olması diyor.
Ortada büyük bir bilgi kirliliği var. Biri diyor Napoli başkanı işi yokuşu sürüyor. Herkes Napoli başkanına sövmeye başlıyor. Arkasından yarım saat sonra diğeri aslında anlaşma sağlandı tek sıkıntı Galatasaray teminatı sağlayamıyor diyor. Ondan sonra bizim yönetime sövülüyor.
En sağlıklısı iş sonuçlanana kadar ya da yönetimden açıklama gelene kadar beklemek. Ondan sonra kime sövülmesi gerekiyorsa söveriz. 1 haftadır kafayı yedik hep birlikte.
Bence net karar verilmeli yani ya kesin bitsin ya da net sonuç varilsin.Teminat felan mide bulandirmaya başladı süreç Galatasaray taraftarı yangın yapınca sanıyorlar ki sadece transfer geciktigi icin yangın yapılıyor sanıyorlar yangının nedeni transfer süreçleri kötü yönetildiği içinBence bu is bugün tamamen kopacak masadan kalkicaz.
Bence bu is bugün tamamen kopacak masadan kalkicaz.
%0,0edersin + ilkay paketi geliyor sanırım
çok üzülmem ben zaten ter-stegenciyim
?Hareketlilik var![]()
bitmezse?Bugun bitecek hazır olun
Ederson nereden çıktı ki zaten?çok üzülmem ben zaten ter-stegenciyim
Biz sadece mayısları mutluyuz. Diğer aylar sinir harbiHer sene 1 admla 1 ay harcıyoruz yav bahane de oyun stratejisi yersen
bilmiyorum bende forumda gördüm gelme ihtimali var diyolar kolpadır heraldeEderson nereden çıktı ki zaten?
Nadir mantıklı yorumlardan biri.. Tebrik ederim.75 Milyon Euro satış bedeli olan bir futbolcun var ve tarihinde 20 milyon Euro (o da vadeli) üzerinde bonservis ödemesi olmayan bir kulüp bu futbolcuna talip oluyor..
Siz olsanız ne yapardınız?
Her şey olması gerektiği gibi ilerliyor diye düşünüyorum.. Satıcı da biraz tok.. Kolay bir süreç olması beklenemezdi..
Tek endişem, bizimkilerin teminat mektubu istenebileceğini göz önüne almadan, palas pandıras bu işe girmiş olmaları.. Şayet mektubun düzenlenmesini sağlayacak kredi limiti tahsis edilmemişse bu çok büyük amatörlük olur..
Ancak yönetimin de bu işi bitirmek için ciddi bir çabası var..
Gerek ülke, gerekse Avrupa futbolunun gündemini bu kadar meşgul eden bu transferin olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum.. Sadece sabırlı olup, beklemek lazım..