Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barcada 4 net kazaniyor daha iyisini verdiysek 5 verdik saniyorum

İsimlerden çıkarım yaparsak; en sağlamı sommer gibi duruyor 2 sene idare ederiz diyorsak alalım geçelim.. 2. Maignan sanki ?

Ter stegen in sakatlık riski var. 4 sene çok çok riskli. Ben 2 yıllığına yan sommerden yanayım

BVL-N49 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkes Sommer diyor da İnter başka bir birinci kaleci mi transfer etti de haberimiz yok. Eğer böyle birşey olmadıysa elindeki 1. kaleciyi bize niye bedava versin. Hele de İnter, Hakan Çalhanoğlu mevzusu yüzünden (kuvvetle muhtemel) bize ayar olmuşken. Ben mi bir yeri atlıyorum anlamadım.

Burda şerefsiz sikriniar dirseği vurdu ama osi yanlış adama patladı. Bu şerefsiz osinin yüz kemiğini kıran lavuk aynı zamanda. Kırmızıyı yese bu maçta 6 lık olacaklardı. Yine tuttu hakem bunları oyunun içinde
85. dakikada falandı bu pozisyon, maç 1-2. Bundan ziyade o maç Barış ilk yarının sonunda rahat pozisyonda golü atsa 0-3 olacaktı ve işte o senaryoda tarihi fark gelebilirdi gerçekten. O gol kaçtı dönüşü birkaç dakika sonra gol yedik 1-2 bitti ilk yarı

Bu is Osimhen'in dik durusuna kalacak gibi.

Biz teklifimizden ileri geri yapmayacagiz.

Oda gelebilecek her teklifi redderse napoli yolumuza gelecektir(o zamanda bik bik etmeden bitirmek lazim).

Tabii butun bunlar medyanin olusturdugu algiya gore. Belkide her sey halloldu, kagit kurek banka manka isleri bekleniyor bilmiyoruz

Beyler forumda şu anda üyelerin forumu en akıcı ve sade şekilde kullanması için arka planda çalışmalarını yürüten değerli görevliler var. Forumun gelişmesi yönünde fikirleriniz varsa belirtiniz. Bazi renktaslarimizin bu süre zarfinda oluşun hatalarda tepki olarak aşırıya kaçtığını goruyorum. Sizler için yapılan bir şey için lütfen tepkilerinizde ölçülü davranalim

Hatipogluda haluka canli yayinda msj atmis " gene bana yukleniliyor senin cumlelerinden" diye.

Su sacma ciftbaslilik gundeminden kurtulamiyoruz

Beyler forumda şu anda üyelerin forumu en akıcı ve sade şekilde kullanması için arka planda çalışmalarını yürüten değerli görevliler var. Forumun gelişmesi yönünde fikirleriniz varsa belirtiniz. Bazi renktaslarimizin bu süre zarfinda oluşun hatalarda tepki olarak aşırıya kaçtığını goruyorum. Sizler için yapılan bir şey için lütfen tepkilerinizde ölçülü davranalim

Son updateleri begenmedik

-gsc uyeleri

Espiri cercevesinden cikanlara ,calisma suresince verin cezayi gitsin derim.

Emegi gecen herkesin ellerine saglik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt