Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.192
- 14.117
- 1.398
yarın bankalar açılınca teminat işi çözülüyor anladığım kadarıyla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teklif henüz yapılmamış50 + 20 + 5
sonraki satıştan 25% fln verdik herhalde
Yeni teklif yapacağız belki yarın belki yarından da yakın diye bilgilendirme yapmışız Napol ekibineTelefon geldi, yarina kadar yeni teklif geliyor ne demek.
Ya da translator sacmaladi biraz
Bunun yerine teklifi niye direkt yapmamisiz soru isaretlerim dahilinde.Yeni teklif yapacağız belki yarın belki yarından da yakın diye bilgilendirme yapmışız Napol ekibine
"Reddetmek için hazırlıksız yakalanmayın. Önceden hazırlayın kendinizi" demişiz sanırım.Yeni teklif yapacağız belki yarın belki yarından da yakın diye bilgilendirme yapmışız Napol ekibine
Ben artık ne yaparsak yapalım bizden bir adım ötemizi bildiklerini düşünüyorum kafayı yedim bu bile bir taktik olabilirBunun yerine teklifi niye direkt yapmamisiz soru isaretlerim dahilinde.
Ya da kolpalar devam
"#Osimhen: Yaklaşık bir saat önce yeni bir görüşme gerçekleşti, #Galatasaray yarına kadar #Napoli'ye teminatlar ve taksitlendirmeler içeren yeni bir teklif sunacağını önceden bildirdi."Telefon geldi, yarina kadar yeni teklif geliyor ne demek.
Ya da translator sacmaladi biraz
Bunu bildirmek yerine yarin ne alaka. Bankalar kapaliydi bugun diye mi mesela"#Osimhen: Yaklaşık bir saat önce yeni bir görüşme gerçekleşti, #Galatasaray yarına kadar #Napoli'ye teminatlar ve taksitlendirmeler içeren yeni bir teklif sunacağını önceden bildirdi."
Uğraş veren renktaşların eline sağlıkBeyler forumda şu anda üyelerin forumu en akıcı ve sade şekilde kullanması için arka planda çalışmalarını yürüten değerli görevliler var. Forumun gelişmesi yönünde fikirleriniz varsa belirtiniz. Bazi renktaslarimizin bu süre zarfinda oluşun hatalarda tepki olarak aşırıya kaçtığını goruyorum. Sizler için yapılan bir şey için lütfen tepkilerinizde ölçülü davranalim