Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdullah Kavukçu, gardi ile çalışmayı tercih ettiği için bir nebze iş bitirir zannediyordum. Hayal kırıklığına sebep olacak. Bir yandan da osimhen ve yüksek bonservisi oyuncu olunca, diğer transferlerde nasıl aksiyon alabilecek diye merak ediyorum. Son olarak diğer vasifsizlarin derhal istifa etmesi gerektiğini düşünüyorum.

Arkadaşlar ben köydeyim bizim köy küre milli dağlarının sonunda yokluğun ortasındayım kısacası, bir keşiş gibi düşünebiliyorum şartlardan ötürü; Napoli oyuncuyu bize vermek istemese pazarlık masasına oturmaz bence sorun maalesef bizim sorunlu yönetimde. Osimhen'e gıcık desek Al Hilal daha çok para verecek yarın da onlara gitmek istiyorum dese Napoli'ye bu iş olur mu olmaz mı rasyonel düşünürsek davul zurna ile yollarlar. Ee madem gıcık daha az para kazanacağı kulübe yollar sonuçta Napoli aynı parayı alacak her iki takımdan da.

Günün sonunda bu iş olmayacak şahsi fikrim bu yönetim ya yapmak istemiyor ya da gerçekten yapamıyor. Sonuçta tek oyuncuya üç haneli yabancı para biriminden yükün altına gireceğiz belki de yoktur o kadar çorba sonuçta 5 yıl önce bu oyuncunun olası maliyeti ile takım kurup, maaş ödüyorduk o yüzden de çok acımasız yaklaşamıyorum iletişim eksikliği dışında

Napoli 2-3 topcu ile anlasmak üzere

Osi isi cözülür belki, ama Napoliye para vermek pek icime sinmiyor

Abi bana biraz abartılıyor bu adam gibi geliyor. Bu videodaki gibiyse eğer biraz ağır bir adam. Hiç kanat oynayabilirmiş gibi durmuyor.

Biraz Adebayor tarzı galiba.

Yalnız başka oyuncuları izledikçe diyorum ki Osimhen bambaşka bir adam ya. Fenerlilerin kapısında beklediği şu adam çeyreği bile etmez Osi'nin. Adamı gömmekten ziyade elimizdekinin farkında olmayanlar var anlamında söylüyorum.
Kanat oynuyor. Kalıplı olduğu için sana yavaş gibi görünüyor ama hızı iyi. Tabi anormal hızı yok.
Diğer videolarda kanatlardan iyi geliyordu. Lukaku gibi top sürüp saklıyordu.
Yine de riski var. Şimdilik tek senelik oyuncu

@Keramettin TANRIVERDİ

sinan yılmazın kulüpten edindiği bilgiye göre okan hoca 4. stoper olarak arda ünyayı tutmak istiyormuş

olaiblir mi böyle birşey

elemanı hazırlık maçında da hiç izlemedim umut vadediyor mu

ümraniyespor macinda Nelsson'dan da Cuesta'dan da iyi bir izlenim birakti.

Bence de bu cocuk rahat 4. stoperimiz olur.

yine de bir sol stoper alsak fena olmaz bence.

arda, sanchez'in yedeği olur.

yeni alınacak sol stoper de apokerim ile rotasyon.

5. alternatif metehan, 6. alternatif kaan ayhan.

bu şekilde iyi olur sanki.

Arkadaşlar ben köydeyim bizim köy küre milli dağlarının sonunda yokluğun ortasındayım kısacası, bir keşiş gibi düşünebiliyorum şartlardan ötürü; Napoli oyuncuyu bize vermek istemese pazarlık masasına oturmaz bence sorun maalesef bizim sorunlu yönetimde. Osimhen'e gıcık desek Al Hilal daha çok para verecek yarın da onlara gitmek istiyorum dese Napoli'ye bu iş olur mu olmaz mı rasyonel düşünürsek davul zurna ile yollarlar. Ee madem gıcık daha az para kazanacağı kulübe yollar sonuçta Napoli aynı parayı alacak her iki takımdan da.

Günün sonunda bu iş olmayacak şahsi fikrim bu yönetim ya yapmak istemiyor ya da gerçekten yapamıyor. Sonuçta tek oyuncuya üç haneli yabancı para biriminden yükün altına gireceğiz belki de yoktur o kadar çorba sonuçta 5 yıl önce bu oyuncunun olası maliyeti ile takım kurup, maaş ödüyorduk o yüzden de çok acımasız yaklaşamıyorum iletişim eksikliği dışında
Keşiş arkadaş yönetim almak istemiyorsa Osimhen'i neden ikna etti ve 15+ 6-9 milyon maaş teklif etti. 10÷6 teklif eder Osimhen kabul etmez yönetim küfür yemezdi. Mazoşist mi bunlar hakaret yemek hoşlarına mı gidiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt