Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
37.5 ve 37.5 teminatlı olursa ikisi de alırız bence.

Ama peşin ödenen kısım teminatsızsa vermez
EXLr65CX0AAbRhC.webp

Keşiş arkadaş yönetim almak istemiyorsa Osimhen'i neden ikna etti ve 15+ 6-9 milyon maaş teklif etti. 10÷6 teklif eder Osimhen kabul etmez yönetim küfür yemezdi. Mazoşist mi bunlar hakaret yemek hoşlarına mı gidiyor?
Muhtemelen 45 milyonu reddedip 20 milyona gelecek kadar sapık olmadığını düşündüler ben olsam ben de öyle düşünürdüm

Nevzat Dindar: "Galatasaray, Napoli'nin istediği tüm şartları yerine getirdi. Burada sorun çıkaran taraf Napoli.

Bu nedenle Galatasaray'ın Osimhen için yeni bir teklif yapacağını düşünmüyorum." (Yeni Açık)

eğer haber doğruysa ve yarın yeni bir teklif vereceksek, dün kaldığımız yerden bir adım daha atmış olacağız sanırım napoli'ye doğru. bakalım bu adım yeterli olacak mı? tamamen hissiyat, sanki bu sefer olacak gibi yaw.

37.5 m ṣöyle göturelim o vakit

Bence esas takıldığı nokta ama ondan çok 2026 da vadenin bitecek şekilde taksitlendirilmesi.

Kendisi direkt iki taksit istemiş çünkü deniyor ki Al Hilal en son o şekilde veririm demiş (İtalyan Medyasına göre)

Ama biz üç taksit verirsek 2026 Haziran’da bitecek şekilde olsun diyor 17.5+17.5 sanırım (ama bu kısmında direkt kabul ediyor ya da reddediyor tarzı bir bütünlük yok)

Teminatı isteme nedeni de bence kırdırıp mümkün olduğunca 50-60 neyse nakit akış sağlayacak diğer transferler için Nunez vs.

40 veririz dedik 2027 vadeli diye istemedi.

Bence bu iş olacak bu sefer tüm karamsarlığımı attım artık yarın dananın kuyruğu kopacak

Yaptığım derin analizler sonucu kaleci ihtiyacımız var gibi. O bölgeye transfer gelir.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Nevzat Dindar: "Galatasaray, Napoli'nin istediği tüm şartları yerine getirdi. Burada sorun çıkaran taraf Napoli.

Bu nedenle Galatasaray'ın Osimhen için yeni bir teklif yapacağını düşünmüyorum." (Yeni Açık)
Yahu bir susun artık da… etkileşim uğruna neler neler artık…

Pazar gunune kadar en azindan kaleci transferi gerceklesmezse transferden sorumlu kisilere uygulanacak tarife aynen böyle olmali. Yeter artik atom parcalayin demiyoruz! Alti usti transfer yapacaksiniz ne bu eziyet yav

Pedulla’ya göre

Napoli 50 istiyormuş 40 değil.

Ondan ve teminatların kişisel basit teminatlar olması nedeni ile uzadığını söylemiş.

Napoli net şekilde banka garantili teminat istiyor.

50 de pazarlık payı var gibi anladığım kadarı ile ama bu adam direkt 40 teklif edersek de onu kabul etmez bu habere göre.

45 verirsek bence salacak.

45+30 2 çekim.

30 milyon da 2026 Haziran gibi tek taksit olabilir

Pedulla’ya göre yakınız transfere.

artık dejavu yaşamağa başladım her gün aynı söylemler

yarın dananın kuyruğu kopacak
yeni teklif reddedildi
teminat bekleniyor
osimhen arapları reddetti
napoli bugün kapalı

Osimhen de Icardi'nin yaptığı gibi mutlu olduğu ve sevildiği Galatasaray'ı seçti ve şundan eminim ki bu seçiminde ısrar edecek, boyun eğmeyecek ve Napoli'nin inadını kırıp formamıza kavuşacak.

Iyi bari bugün reddedilmedik. Yarın teklifi yapınca reddederler.

Bizim ****** muhabirler ne zaman işinin haber vermek olduğunu anlayıp yorum yapmayı bırakacak acaba

Yorum yapacaksanız gelin yiğidin harman olduğu yer olan GSC'ye görelim

hiç bir yazmadan ***** koydum maksat orda sansür var ağır konuşmuş gözükmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt