Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda sanki Abdülkerim'in küçük kardeşi gibi yan yana gelince baya benziyorlarmış.
Aynen, gönül ister ki bi flash genç kanat ve sürpriz akan sag bek ama bu üçlü level attirir.Ter Stegen
Ilkay
Osimhen
Sadece bu üclüye okeyim
Baris ve Yunus’un gitmediği denklemde
Sürekli Baby Abdülkerim yazıyorum 1 kere like atmadın Umut. İlla twit mi atalım.
Futbolculuk olarak Davinson'a benziyor. Ben tipsel olarak Apo'ya benzetiyorum.admin de junior davinson diyor
karar verelim like atalım
Bu para icin GS düsmanlarinin kucagina oturmus biri, niye dinliyorsunuz?bülent timurlenk: ilkay dün de bugün de galatasaray teknik heyetinin listesinde yok. yarın olur mu bilmiyorum ama girişim yok
Bu para icin GS düsmanlarinin kucagina oturmus biri, niye dinliyorsunuz?
Bunu kaldirabilirsek hic ama hic kotu degil.Sanırım yeni teklif 37.5+ 37.5(teminat garantisi) olacak ve bu son teklif olacak.
Gecmis olsunseviyorum
Fak nwesPavard ismi de gündemdeymiş
Doruk artik hesap mi caliyor yavSürekli Baby Abdülkerim yazıyorum 1 kere like atmadın Umut. İlla twit mi atalım.
Sane, Barış, Yunus, Sallai, Zaniolo, Berat Luş yetmez mi? Bir sol stoper ve bir de Boey kapat gitsin transfer sezonuAynen, gönül ister ki bi flash genç kanat ve sürpriz akan sag bek ama bu üçlü level attirir.