Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.863
- 10.143
- 2.168
Hayır Necatim, Uzan Geliyorum Partisi desteği sayesinde bu transfer tamamtelsim mi karsiliyor acaba bonservisini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır Necatim, Uzan Geliyorum Partisi desteği sayesinde bu transfer tamamtelsim mi karsiliyor acaba bonservisini
Çok fazla bu toplara girdiğini hatırlamıyorum 3 transferde benzer şeyi söylemişti Falcao, Icardi, Jakobs hepside sonrasında gerçekleşmişti umuyorum ki bu da gerçekleşir.@Umut Işık Cem devreye girdiyse tamam bu iş, kolpa yapmaz kaç yaşında adam
Cem Uzan ne zaman takım dara düşse elini cebine atmıştır bizim haluktan emreden daha fazla güven veriyor söyledikleri. Bence de kolpa yapmaz.@Umut Işık Cem devreye girdiyse tamam bu iş, kolpa yapmaz kaç yaşında adam
Aynen bence finans desteği de söz konusu olabilirÇok fazla bu toplara girdiğini hatırlamıyorum 3 transferde benzer şeyi söylemişti sonrasında gerçekleşmişti umuyorum ki bu da gerçekleşir.
Aynen Özkanım, iyi geldi bu gelişmeCem Uzan ne zaman takım dara düşse elini cebine atmıştır bizim haluktan emreden daha fazla güven veriyor söyledikleri. Bence de kolpa yapmaz.
Jardeli aldı bize nankör adamŞimdiki gençler Cem Uzanı çok tanımaz tam bir kolpadır
Çok sinir bozucuuYunus mu??
Alen Boksic 'te direkten döndü BarışımJardeli aldı bize nankör adam
Napoli sonunda ağzindaki baklayı çıkarttı. Yunus artı 50 milyon euro istiyor.
50 milyonu ise peşin istiyor.
Bu secenek masa daa
Sonra parasını aldı diye hatırlıyorum ama yanlış da olabilir…Jardeli aldı bize nankör adam