Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.561
- 6.800
- 2.323
jardeli alması kolpa oluşunu değiştirmiyor. Hatta arttırıyorum kolpayı TR ye getirenlerdendir.Jardeli aldı bize nankör adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
jardeli alması kolpa oluşunu değiştirmiyor. Hatta arttırıyorum kolpayı TR ye getirenlerdendir.Jardeli aldı bize nankör adam
Sallamıyorsun değil mi?Çok sinir bozucuu
30 yıl oldu yav suç işlesen zaman aşımı olurUzanin zamaninda jardelin parasini ödemeyip tüydüğü.Donemin baskani faruk surenin parasini biz odedik soylemlerinin asli astari nedir ?
Adam çalıyordu ama çalışıyordu helal olsun. Kolpayi sevmese nasıl dolandiracak adaam zatean milletijardeli alması kolpa oluşunu değiştirmiyor. Hatta arttırıyorum kolpayı TR ye getirenlerdendir.
Bu sefer BİTECEK !!!Osimhen işi yarın bitmeli 10'ncu güne giriyoruz.
Ciddiyetten ziyade sorunlu bi herifmis. Messi ile de sorun yasadigi soyleniyor dogruysa hic gerek yokAlman adam yav ciddi biri olmasi normal :d
21 temmuzda aliyormusyz bu spk ile ilgili parayı biri söyledi ekrandA nekadar doğru bilemedimBu sefer BİTECEK !!!
Çalıyordu ile başlayıp helal olsun ile biten bir cümleAdam çalıyordu ama çalışıyordu helal olsun. Kolpayi sevmese nasıl dolandiracak adaam zatean milleti

Cem Uzan Jardel için söz verdiği paranın çoğunu ödememiş...Jardeli aldı bize nankör adam
Başına kötü birşey gelebilir… bu kadar bedduaya nasıl başa çıkmıyor anlamış değilimYarın napoli başkanı 75 süresi bitti, 100 isterim diyebilir. Şaşırmam.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doruk sallamayı seviyor. İnşallah tesbihtirSallamıyorsun değil mi?![]()
Almamizi sağlamış sonuçta. Önemli olan niyetCem Uzan Jardel için söz verdiği paranın çoğunu ödememiş...
Yunus+40 verelim bitsin bu işNapoli sonunda ağzindaki baklayı çıkarttı. Yunus artı 50 milyon euro istiyor.
50 milyonu ise peşin istiyor.
Bu secenek masa daa