Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.418
- 58.633
- 3.383
Al hilal darwini alırsa osiyi 24 milyona alırız gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Danyalim hislerin Tier kaçYarın bu iş tamam içime doğdu
Onlar işleyen sistemi bozmazlar.Psg nin bu işe girme ihtimali varmı sizce ? girse bu zamana girerdi disinda bir olasiliktan bahsediyorum
Birde Inter baskanniyla ugrasirizOsimhen işi bitsin ondan sonra Hakan nöbeti başlar.
Kısa vadade İcardi 'nin ilk 11 oynamasından ziyade İcardi ne zaman tam olarak hazır olacak ne zaman sahaya çıkabilecek onu düşünelim. İcardi'nin maça çıkması Eylül ayını filan bulabilir.Şu kanalllarda durmadan icardiyi oturtamazsiniz diyorlar sinir oluyorum. Oturacak arkadaş. Kimsenin ayrıcalığı olmamalı. İyi olursa oynar ama önemli maclarda zaten 2 forvet oynayamayiz
Yarın buralar bayram yerine döner, şölen gibi bir gün olur
Orası daha kolay biter.Birde Inter baskanniyla ugrasiriz
Osimhen işi bitsin ondan sonra Hakan nöbeti başlar.
Bence İlkay gelsinOrası daha kolay biter.
Ağustos ortası gibi kiralık + zorunlu opsiyonla alırız.
Güzel 3lu begendimTer Stegen
Ilkay
Tchautou
O da gelsin Hakan'da gelsin yerli çokluğu iyidir.Bence İlkay gelsin
Biri faazla olur gibiO da gelsin Hakan'da gelsin yerli çokluğu iyidir.
Osimhen işi bitsin ilk iş kaleci ve sol stoper transferi olması gerekiyor bana kalırsa. Ondan sonra gelen giden oyuncu sayısına göre orta saha ve sağ beke bakalımOsimhen işi bitsin ondan sonra Hakan nöbeti başlar.
Bunu da etmiyorsa artık cidden anormaliBu teklif doğruysa artık Napoli kabul etsin bir zahmet
Onlar öncelik zaten keyfi olarak Hakan'ı kovalarız.Osimhen işi bitsin ilk iş kaleci ve sol stoper transferi olması gerekiyor bana kalırsa. Ondan sonra gelen giden oyuncu sayısına göre orta saha ve sağ beke bakalım