- 26 Ocak 2021
- 41.146
- 40.408
- 3.078
herif gecenin 1 inde haber yapiyor ama hic bir sey yazmamis etkilesimci köpekoglu köpek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Btw İspanyol ciddi kaynakları yazdı. Ter Stegen olayına geri dönmüşüz ama Ter Stegen’den hala ses yokmuş. Barça mutlaka göndermek istiyor. Durumu takipteymişiz
Ter stegeni alip gecmek lazim 4 sene sozlesme 4 maas 4 imza her sene 1 milyondanBtw İspanyol ciddi kaynakları yazdı. Ter Stegen olayına geri dönmüşüz ama Ter Stegen’den hala ses yokmuş. Barça mutlaka göndermek istiyor. Durumu takipteymişiz
Pavard işi mantıklı olabilir, güçlendirilmiş bir Kaan transferi olur sağ bek için aynı roleederson
pavard davinson alessandro eren
torreira hakan sara
sane osimhen barış
vay vay vay
Florya'dan gelecek para cok daha fazla olacak, ne alaka anlamadim.Florya’dan gelen paranin tumunu Osimhen’e basiyoruz herhalde. Adayi satin falan deniyordu da, Florya’yi satip Osimhen’i aliyoruz![]()
@Ata B. Oğuz 20 gündür uyumuyor.
Ptsler hazır, yarın sunacağım
Gün içinde gifteki kedi gibiydim Seni gergin gördüm. Hemen Burcu Özberk konusuna fotoğraf yolla.herif gecenin 1 inde haber yapiyor ama hic bir sey yazmamis etkilesimci köpekoglu köpek
Açıldımı konu fotograf ile beraber birde bir tweet atacagım konuda buluşalımSeni gergin gördüm. Hemen Burcu Özberk konusuna fotoğraf yolla.