Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 aydir banliydim icimde birikti hersey yazamamaktan : )
Osimhen konusunda napolinin itligini ayri tutarsak bence yanlis yol izledik.. Adam zaten Solo il Gala diyor ne gerek vardi hergun yeni teklifle napoli baskaninin gotunu kaldirmaya.. Osimhene gerekli garantiyi verip en azindan agustosu bekleyebilirdik yeni gorusmeler icin..
Ardarda teklif yapinca satistan pay sacmaligi cikti ortaya

1 aydir banliydim icimde birikti hersey yazamamaktan : )
Osimhen konusunda napolinin itligini ayri tutarsak bence yanlis yol izledik.. Adam zaten Solo il Gala diyor ne gerek vardi hergun yeni teklifle napoli baskaninin gotunu kaldirmaya.. Osimhene gerekli garantiyi verip en azindan agustosu bekleyebilirdik yeni gorusmeler icin..
Ardarda teklif yapinca satistan pay sacmaligi cikti ortaya
Her dakika yeni teklif iletildiği yok yahu, medyaları aynı haberi günlerce verip duruyor. İtalyan medyası aşırı manipülasyon peşinde

Olumlu olumsuz ne olacaksa olsun artık böğün. Şahsen ben usandım ve hevessizlik başladı artık. Here we go isteriz

75 direk verip almak daha mantıklı

100'e satsan 20'si bu ite gidecek ne anladım bu işten

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maddenin süresi geçtiği için zaten istiyor.

Artık versek de alamıyoruz.

100 derse ya vereceğiz ya da vazgeçeceğiz

Herifler davinson bulabilmek için stopere 60 milyon harcadı olm. Öyle bir oyuncu 18 teklif edenin yüzüne karşı anasına sövülmeli
Teklif edene değilde olursa bu fiyata satılırsa satana edelim küfür

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yerlilerde son durum böyle şu an kalite bakımından baya öndeyiz ama Barış giderse iş sıkıntıya girebilir. Bizim satış yapmadan mevcut kadroya İlkay / Hakan daha eklememiz gerekiyor.

GALATASARAY----------fener---------------beşiktaş
Günay ----------------- İrfancan ------------ Mert
Abdülkerim-------------Çağlar---------------Emirhan
Kaan--------------------Yusuf-----------------Orkun
Eren---------------------Mert-----------------Salih
Berkan------------------İsmail----------------Semih
Yunus-------------------İrfan------------------Mustafa
Barış--------------------Cengiz----------------YOK
Ahmed------------------Oğuz-----------------YOK

Maddenin süresi geçtiği için zaten istiyor.

Artık versek de alamıyoruz.

100 derse ya vereceğiz ya da vazgeçeceğiz

100 isteyecek olsa zaten isterdi biz taksitli teklif yaptığımızda.

"ya 75 trink verin otomatik alın, ya da taksitli verecekseniz 90 isteriz" derdi. Zira taksitli verince serbest kalma bedelini aktif hale getirmiş olmuyorsun.

Adamların isteği çok açık. 37.5 isteriz şimdi, 1 yıl sonrada kalanını isteriz. Ha bizimkiler lapin gibi atladılar konuya, güçlüyken güçsüz noktaya düştüler. Blöf atmaya da cesaret edemiyorlar ters teperse taraftar bizi yer diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt