İlker Atasay
Tecrübeli Üye
- 24 Eylül 2017
- 5.617
- 3.980
- 1.278
Ütopya hakan hocam birini alırlarsa öper başıma koyarım.-Osimhen
-Sol stoper
-Kanat
-OS
-Sag bek
-Kaleci
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ütopya hakan hocam birini alırlarsa öper başıma koyarım.-Osimhen
-Sol stoper
-Kanat
-OS
-Sag bek
-Kaleci
Osimhen, İlkay, Ederson, Laporte
Kaardan pay verirsin reis 75in üstüne sattığın kaarın %20 sidir o75 direk verip almak daha mantıklı
100'e satsan 20'si bu ite gidecek ne anladım bu işten
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yerli oyuncu işini çözmek lazım olası Barış ayrılığında ciddi sıkıntı oluyor.
Her ne kadar şimdilik elimiz güçlü görünse bile +1 kayıp vermiş oluyoruz.
Yavaş yavaş istiyor ki umutlanalım diye.100 isteyecek olsa zaten isterdi biz taksitli teklif yaptığımızda.
"ya 75 trink verin otomatik alın, ya da taksitli verecekseniz 90 isteriz" derdi. Zira taksitli verince serbest kalma bedelini aktif hale getirmiş olmuyorsun.
Adamların isteği çok açık. 37.5 isteriz şimdi, 1 yıl sonrada kalanını isteriz. Ha bizimkiler lapin gibi atladılar konuya, güçlüyken güçsüz noktaya düştüler. Blöf atmaya da cesaret edemiyorlar ters teperse taraftar bizi yer diye.
Bu sene Günayla devam ederiz. Hiçte fena olmaz. Bu 40 yaşındaki kalecilere neden para vermek zorundayız. Günayın kalede olduğu ve çok kötü olduğu Muslera kadar yumurtladığı bir maç hatırlamıyorum. Yabancı hayranlığını bırakmak lazımZaniolo kalması için kaleci-sağ bek-stoper 3'ünden birinin U21 kuralına uyması gerekiyor. Stoper ve kalecide uymayacağı için sağ bek kalıyordu oraya da Boey düşünüldüğüne göre galiba Zaniolo'nun kalma şansı %0.1 filan diye tahmin ediyorum.
1- Ederson/Ter Stegen/Maignan
2- Boey
3- Sanchez
4- Laporte/Lucimi
5- Jakobs
6- Lemina
7- Torreira
8- Sara
9- Sallai
10- Sane
11- Osimhen
12- Icardi
-------------------------
12+1 Jelert / X / Y / Z
12+2 Yusuf
Yüzde %90 ihtimalle gerçekleşir.Yarın Sergen tekrar gelecek ve Osimhen transferi bitecek.
@Doruk Ata TANRIVERDİ bu yüzde kaç ihtimal sence?