Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.184
- 14.113
- 1.398
arayıp osimhen'i alıcaz bin lira ateşler misin diyince millet atıyo galiba.Ulan ne kerizler var ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arayıp osimhen'i alıcaz bin lira ateşler misin diyince millet atıyo galiba.Ulan ne kerizler var ya
Bu Cuesta'yı ivedi bir şekilde satalım
1 haftadır kafam iyi , biri benim hesabı hacklemiş gibi bir görüntü var ama bakacaz
TamamdırBu Cuesta'yı ivedi bir şekilde satalım
%60 komisyon var o işteKız isteme töreninde bile gelini arkasına kaçırabilir. Böyle bi adamı nasıl satacaksın?
2-3'e alırsın anlarım lan 8-9 verdik düşündükçe şaka gibi ya.
satis payi vermek ahmaklik olur75 direk verip almak daha mantıklı
100'e satsan 20'si bu ite gidecek ne anladım bu işten
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bize uyacak bir profil değil. Fiziksel kapasitesi yüksek bek oluyor bizim oyunda.Simdi getireceksin aslında
1 haftadır kafam iyi , biri benim hesabı hacklemiş gibi bir görüntü var ama bakacaz
bu mal bizi istememişti değil mi devre arası?Bize uyacak bir profil değil. Fiziksel kapasitesi yüksek bek oluyor bizim oyunda.
Osimheni karşılamaya geldiğimde nereye yemeğe götürecen beni Caferim37.5 + 37.5 teklif vereceğiz
o herif de annemi 1 gece icardiye göndermezsem bu transfer olmaz deyip reddedecek
Olmayan birseyi istesende veremezsin48 saat içinde çözülür diyen 2.baskan, 1 haftadır Milano 'da takılan Kavukcu.
Sizden bir halt olmaz. Sakın 75 milyon euro' yu nakit falan vermeyin. Çünkü bu beceriksizlik ile siz satamazsiniz Osimhen'i.