Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.414
- 58.623
- 3.383
Orkunum senin günün belli saatlerinde küfür yiyesin geliyor hrld @Orhun Karayıldız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeteri kadar linçlenmedi bence. Ayrı bir konu açılıp orada devam edilmeliydi, öyle bir seviyedeydi o satış muhabbeti![]()
müzmin sakat artık zaten.Beğense,kapılarda yatsa bile alınmamalı.Tempo yapınca sürekli sakatlanan oyuncu olmuş artık , zor düzelir daha.3lünün sağ stoperi olmayı denesin bu saatten sonraboey denen herifin adını bile görmek istemiyorum bizden çıktı bizi beğenmiyor nankör herif
çok gizli bir yerde Napoli nin resmi sitesindeDoğruluğu kanıtlı öyle mi? Yani şehir efsanesi değil. Bu belge burda veya başka bir yerde paylaşıldı mı? Bazen böyle konularda biri kuyuya bir taş atıyor sonra herkes gibi kendi de inanıyor da o yüzden sordum.
boey denen herifin adını bile görmek istemiyorum bizden çıktı bizi beğenmiyor nankör herif
Degiliz.Osi gelsin transı kapatalim raziyimBugün akşam şöyle bi şey yaşasak mesela,
Osimhen net iptal ancak aynı anda Maignan, İlkay ve Boey Here We Go'su geliyor.
Okey miyiz?
Bizim günlük kısır döngü.Osimhen gelecek diyenler safları sıklaştıralım, bugün olumlu şeyler olacak hissiyatındayım
Umut fakirin ekmeği renktaş, olumlu düşünelim, moralimizi yüksek tutalımBizim günlük kısır döngü.
Osimhen Galatasaraya yakın.
Napoli teminat bekliyoruz.
Galatasaray teklifi revize etti.
Napoli yeni teklifi reddetti.
De laerantise sövüş.
Diğer mevklieri halledin.
Kapanış.
Kaç gündür deli etti bizi bu döngü
ElmanderBaros mu Elmander mi
Baros’un ilk senesi = Elmander’in ilk senesiBaros mu Elmander mi