Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.544
- 20.855
- 2.233
Nelson belki.Lucumi transferi için Nelsson+ Cuesta +7 milyon versek kabul ederler mi acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nelson belki.Lucumi transferi için Nelsson+ Cuesta +7 milyon versek kabul ederler mi acaba?
Lucumi'nin bonservisi neyse ustune 10 milyon isterler.Lucumi transferi için Nelsson+ Cuesta +7 milyon versek kabul ederler mi acaba?
Lucumi gerçekten o kadar iyi bir stoper mi? Copa Amerika döneminde Cuesta 'yı kesememiştiLucumi transferi için Nelsson+ Cuesta +7 milyon versek kabul ederler mi acaba?
Sorun şu ki bizimkiler para olunca da kolayca transfer yapamıyor. Geçen yaz tecrübe ettik bunuEnseyi karartmayın. Pok gibi paramız var. Herkesi alabiliriz
Durumumuz bu şekil
Beni kastediyorsan ben buchinin çinar itini göt ediṣini paylaṣtimYakup'un haberlerini paylaşmak yasaklanmalı artık. Hala paylaşan var, bir kendinize gelin. 2025 yılında hala böyle kişilere nasıl itimat gösterebiliyorsunuz yav.
Aynen, 2 sene önceki gibi ilk maçta puan kaybedip fenerin puan kaybetmesini beklemek istemiyorum.22-23 gün kaldı lig maçına
bct kolpacisi acaba gardiden mi bahsetti burda?Gardi, TR'ye gelmiş Ertan'ın haberine göre. Bunu nasıl okumak lazım acaba?
Kaankalecinin kim olacağı belli gibi.
Benim merak ettiğim Boey olmazsa sağ bek kim olacak.
Tahminimce söverlerLucumi transferi için Nelsson+ Cuesta +7 milyon versek kabul ederler mi acaba?