Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu sefer imzalansın artık bu kaçıncı 1-2 gün. Onun dışında 1-2 hafta içinde Osimhen, kaleci, İlkay 3'lüsü de gelsin. Ondan sonra Cuesta, Nelsson, Frankowski, Jelert'in gidişi ve stoper ve sağ bek gelişini bekleriz. Ben Hakan'ın olmayacağı için 2002 kuralına uyan bir 6-8 oynayan yabancı oyuncu bekleyelim.

Yunus niye kriz oluyor ki zaten kimlere ne paralar veriliyor iş Yunus'a gelince mi kulüp düşünülür oldu.

Yunus niye kriz oluyor ki zaten kimlere ne paralar veriliyor iş Yunus'a gelince mi kulüp düşünülür oldu.
Kriz benim anladığım 2.7 milyon euro ile anlaşılmış türk oyuncularla tl bazında sözleşme yapıldığı içinde bir yönetici her sene döviz bazında arttırım yapalım teklifi yapmış sonra da vazgeçmişler bundan o yüzden uzatılamadı. Kesin hatip'in işidir bu saçma sapan fikirde. Kulüpte ciddi kriz yaratacak bir madde çünkü diğer türk oyuncularda ister bu maddeden.

Napoli Lucca sonrası kaleci Savic alıyor onun içinde kulübü 20 milyon civarı istiyordu sanırım. Bir de Ndoye işi konuşuluyor onun içinde 40 milyon euro konuşuluyor İtalya medyasında.

Napoli bir sürü para harcadi. Şerefsizliği birakma vakti.

Kriz benim anladığım 2.7 milyon euro ile anlaşılmış türk oyuncularla tl bazında sözleşme yapıldığı içinde bir yönetici her sene döviz bazında arttırım yapalım teklifi yapmış sonra da vazgeçmişler bundan o yüzden uzatılamadı. Kesin hatip'in işidir bu saçma sapan fikirde. Kulüpte ciddi kriz yaratacak bir madde çünkü diğer türk oyuncularda ister bu maddeden.
Dursun 2 tane Gsyiad oyu alacak diye kulübün uğraştığı işlere bak.

A planımız tutmaz ve Osimhen'i alamazsak B planımız Osimhen için yeni bir teklif vermek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt