Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun 2 tane Gsyiad oyu alacak diye kulübün uğraştığı işlere bak.
Pazarlık mantığı 100 bin 50 bin arttırma olan adamın futbolun başında ne işi var zaten. Kaç tane fırsat kaçtı geçen sene bu salakça mantık yüzünden. Ama tanıdığı bir menajerse 8 milyon euro çocuk oyuncağı gibi de harcar.

"Napoli başkanı tarafından ekstra bir istek gelmezse" diye bir ifade varsa o bilginin alındığı yönetici muhtemelen teklifin kabul edilmeyeceğini ve işlerin olumsuza gideceğini söylüyor alttan alttan

"Napoli başkanı tarafından ekstra bir istek gelmezse" diye bir ifade varsa o bilginin alındığı yönetici muhtemelen teklifin kabul edilmeyeceğini ve işlerin olumsuza gideceğini söylüyor alttan alttan
Orhanım Napoli başkanı tarafından ekstra bir istek gelmezse diyen kişi hiçbir şey bilmiyordur. Çünkü söylediğinin aksi olduğu an konuyu oraya bağlayacak.

Biraz konu dışı olacak ama şu videoyu izlerken boğazım düğümlendi, ağlamaklı oldum arkadaşlar. Bu nasıl bir gurur bu nasıl bir sevgi aşamıyorum bir türlü...
"Tanrım kupa bizim...Allah'ım sana şükürler olsun, Allah'ım sana şükürler olsun, UEFA kupası 1999-2000 sezonunda bizim sevgili seyirciler..."

Buralarda Erden Timur'un eksikliğini çok fazla hissediyoruz işte

Prezentasyon, ikna kabiliyeti, sosyal beceri, insani ilişkiler, karşı tarafa güven verme konusunda doğal yetenekleri olan bir yöneticiydi

Bu transfer olmayacaksa bunların eksikliğinden olmayacak

Bizim boş haberleri geçersek, En guncel haber banka kreditini hazirlamakta ugrastigimiz haberi gibi durmakta.
O akreditifi hazırlama haberi beni umutlandıran genel bir anlaşma olmazsa akreditifi hazırlama işine geçilmez çünkü mantıken. Zira bu hazırlanırken bildiğim ödeme planına göre yapılıyor.

Bir bok bilmiyorum gtten bir sey sallıyım demek bu rts

Baba yine Ederson, gelirse Icardi gibi ikonik birine dönüşür ülkede. Market ve pazarlama kısmında da baya para getirir kulube. Bu arada bence gelmesi en zor kaleci de yine Ederson.
Ben o herifi sevmiyorum ya nedenini de bilmiyorum. Ya cityde oynadığı için ya da boğazındaki itici dövmelerinden ötürü. Alisson daha bi bize benziyor sanki. Kalecilikleri neredeyse aynı bence. Sen Edersonu abartıyon :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt