Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben o herifi sevmiyorum ya nedenini de bilmiyorum. Ya cityde oynadığı için ya da boğazındaki itici dövmelerinden ötürü. Alisson daha bi bize benziyor sanki. Kalecilikleri neredeyse aynı bence. Sen Edersonu abartıyon :D
Abi ben olaya biraz marketing olarak bakıyorum ondan Ederson. Burada feci bir hayran kitlesi oluşturur. Farklı bir aurası var, Icardi gibi.

Benim nöbetim biter kalanlara iyi nöbetler ve iyi geceler.
giphy.gif

Allahım perşembeye girdik bu iş artık bitsin alalım şu adamı ya çok fazla uzadı

Kriz benim anladığım 2.7 milyon euro ile anlaşılmış türk oyuncularla tl bazında sözleşme yapıldığı içinde bir yönetici her sene döviz bazında arttırım yapalım teklifi yapmış sonra da vazgeçmişler bundan o yüzden uzatılamadı. Kesin hatip'in işidir bu saçma sapan fikirde. Kulüpte ciddi kriz yaratacak bir madde çünkü diğer türk oyuncularda ister bu maddeden.
Zamanında Burak yılmaza da aynı sorun olmuştu. Hakan baltaya yanlış hatırlamıyorsam E bazlı bir sözleşme Burak için TL sonra Burak da E yapıldı.

Buralarda Erden Timur'un eksikliğini çok fazla hissediyoruz işte

Prezentasyon, ikna kabiliyeti, sosyal beceri, insani ilişkiler, karşı tarafa güven verme konusunda doğal yetenekleri olan bir yöneticiydi

Bu transfer olmayacaksa bunların eksikliğinden olmayacak
Erden piyasaya pek haber salmiyordu. Yine bizim kolpacilar sıkıyordu ama elimiz daha güçlüydü. Davinson meselesi o kadar dillendirilmemisti. Erden timurun kendi söylemiyle en zor transferdi dediği. Torriki Ahmet boxer fiyatına aldı.

Erden piyasaya pek haber salmiyordu. Yine bizim kolpacilar sıkıyordu ama elimiz daha güçlüydü. Davinson meselesi o kadar dillendirilmemisti. Erden timurun kendi söylemiyle en zor transferdi dediği. Torriki Ahmet boxer fiyatına aldı.
Erden timurun kendi ifadesi''Piyasaya erkenden isim düşmesi transfer sürecine zarar veriyor o yüzden farklı yerlere uçuş yapıp habercileri terse düşürüyordum'' %90 buna yakın kelimelerle açıklaması var.Dediğiniz gibi pek haber çıkmıyordu bunlar bir gidiyor tüm dünya öğreniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt