Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zamanında Burak yılmaza da aynı sorun olmuştu. Hakan baltaya yanlış hatırlamıyorsam E bazlı bir sözleşme Burak için TL sonra Burak da E yapıldı.
Şimdi de barış gelecek Abdülkerim gelecek aynı kontrattan isteyecek büyük salaklık şu madde. Hatip ve avaneleri her durduğu dakika kulübü karıştırmak için elinden geleni yapıyor.

Şimdi de barış gelecek Abdülkerim gelecek aynı kontrattan isteyecek büyük salaklık şu madde. Hatip ve avaneleri her durduğu dakika kulübü karıştırmak için elinden geleni yapıyor.
Her şeyden önce onu kulüpten uzaklaştırmak gerekiyor. Pastaci mülayimi. Yav şu kulüpte hiç mi akıl biri yok. Cuesta transferinin hesabını soracak.

3 mevki bomboş yemin ederim yönetim uyuyor valla. Kaliteli sol stoper de şart bu takima. Ayrica bu sene en büyük korkum icardi iyi şeyler hissetmiyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tam bir kolpacı casanova

a0h4yb.gif

Medyadaki şu algıdan da nefret ediyorum ,neymiş efendim şampiyonlar ligi için kadro kurulmalıymış ,yok yavv
İlk 5 maçta 0 çekebilirsin ,neyin kadrosu!
1 gol atınca 3 p alınacak gibi hesap yapılıyor ,ondan sonra yangınn

Ederson, Günay, Jankat
Boey, Sallai, Kaan
Eren, Jakobs
Davinson
, A.kerim, Lucumi, Ozan Kabak, Arda Ünyay
Torreira, Lemina, Çalhanoğlu, İlkay, Sara
Sane
, Yunus, Barış, Yusuf, Berat
Osimhen, İcardi, U2003

Bu kadro çok can yakar. Boey, Ederson, Osimhen, Lucumi, Hakan, İlkay, Ozan ve en son U2003 transferiyle sezona girilebilir. Osimhen dışında çok büyük bir maliyet yok bu tabloda..

10 sene belesten maaş alıp yarım dönem oyunla maaşi arsa cikariyoruz. Umarım seneye başka kulüplere maaşının yarışı karsiligi kiralamaya ugrasmayiz. Barışa yapılsa zam hiç umursam. Hakediyor. Ama yunusun hakettigini düşünmüyorum bu kadar.

10 sene belesten maaş alıp yarım dönem oyunla maaşi arsa cikariyoruz. Umarım seneye başka kulüplere maaşının yarışı karsiligi kiralamaya ugrasmayiz. Barışa yapılsa zam hiç umursam. Hakediyor. Ama yunusun hakettigini düşünmüyorum bu kadar.
Yonetim Yunus’a ya istedigi kontrati verecek yada sezon sonu para kazandirmadan baska bir takima gitmesi riskini alacak; bu riski alamayacagina gore mecburen istedigi kontrati verecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt