Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şansımıza Sane kabul etti teklifi de erken bir transfer yaptık
Yoksa bu taraftarı kimse durduramazdı şimdi istifa mistifa bi dünya kafa ütülerlerdi

kalecilik meziyetleri olarak ter-stegen daha iyi sakatlık işini bilemem son milli maçlarda mükemmeldi

Ederson uzak köşe ve penaltılarda çoğunlukla tek el yerine çift elle atlamayı tercih eden bir kaleci bu bile hoşuma gitmeyen bir kaleci özelliği

Ederson'a 10 m euro maaş verene kadar git Donnarumma 15 m euro maaş ver en azından iyi bir kaleci olsun.

Zaniolo animesi mi bu.

Ederson uzak köşe ve penaltılarda çoğunlukla tek el yerine çift elle atlamayı tercih eden bir kaleci bu bile hoşuma gitmeyen bir kaleci özelliği

Ederson'a 10 m euro maaş verene kadar git Donnarumma 15 m euro maaş ver en azından iyi bir kaleci olsun.
O zaman oyun kuruşunu görsen, Sara'yı yedeğe çekmeyi düşünürsün.

O zaman oyun kuruşunu görsen, Sara'yı yedeğe çekmeyi düşünürsün.
Zaten asıl olayı oyun kurulumu yukarıda da yazdım lig bazında çok pozisyon veren bir takım değiliz rakip baskısını kırma, hızlı atak başlatma, Osimhen'e uzun top atma gibi konularda inanılmaz fark yaratır ama artık mesele lig değil turnuva seviyesi olmalı.

Lig için alıyorsak tamam derim ama Avrupa için bize kurtarış yüzdesi daha iyi bir kaleci iyi olacaktır sadece lig için alıyorsak bu sefer biri çıkar 10 m euro kaleciye verilir mi der bu sefer bir şey denmez.

Biz sık pozisyon veren bir takım değiliz o yüzden kalecide önceliklerim:
- Konsantrasyon
- İleri çıkış, bire birler.
- Yan toplar
- Ayak kalitesi
- Kurtarışlar

şeklinde. Üsttekileri sağlayan adam kurtarışta iyi olmasa da olur ama Ederson konsantrasyon konusunda iyi midir bilmiyorum.

Ederson -Kurtarışları kötü
Ter Stegen - Kronik
Sommer - Çok yaşlı
Maignan- zenci kaleci mi olur

Şöyle bakınca yönetim taraftarı dinlerse 15-20m'ye Hatip bize Uğurcan çakar hayırlı olsun, kurtarışları iyidir rahat edersiniz.
Edersona 8-9 maaş vermemiz uygun mu sence

Avrupa'da bile net 4 milyon üstü kaleciye fazladır. 4 alan da bir elin parmaklarını geçmez. Öyle 6 7 falan veremeyiz biz max 3 3.5.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt