- 1 Mayıs 2018
- 57.486
- 48.253
- 3.873
Bu Haluk ile Gökhan niye küsmüş
Murat asik ve setenle para daha canli geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Haluk ile Gökhan niye küsmüş
Evet Gomis sonrası 500 avro için 40 milyon bayılan biz mi söylüyoruz bunu. 5 tane iyi futbolcuyu 75'e alamazsın onu geçelim.5 tane iyi futbolcuya 75 verilsin.
Bunun olmayacağını sende biliyorsun renktaş5 tane iyi futbolcuya 75 verilsin.
Sıkıntı parası HüsnüGoren de ederson mac basina 5 gol yiyor sanacak.. Sirf ayagi iyi diye kim kime yillarca City kalesi emanet eder
Goren de ederson mac basina 5 gol yiyor sanacak.. Sirf ayagi iyi diye kim kime yillarca City kalesi emanet eder
Haluk bu işlerden pek anlamaz gönderildi demesi belki de talimat verildi iki tarafın görevlendirdiği bankalarda da belge işlemleri de devam ediyor olabilir.haluk gönderildi diyor , artık pedullasından bilmem nesine daha birkaç gün sürecek diyen herkesin allah belasını versin.Bugün ya olsun ya olmasın bu iş
Sıkıntı parası Hüsnü
9 milyon nedir yaa
10 milyon Bonservis istiyorlarben bonservissiz saniyordum ..Bonservisli zaten imkansiz
kavukçuyu arayıp soruyor direktHaluk bu işlerden pek anlamaz gönderildi demesi belki de talimat verildi iki tarafın görevlendirdiği bankalarda da belge işlemleri de devam ediyor olabilir.
31M EUR1 futbolcuya 75 milyon verilmesinden rahatsızım![]()
10 milyon Bonservis istiyorlar
Onu geçtim kendisi de 9 milyon euro maaş istiyormuş
Uygun maliyetli olsa amenna tamam kabulBu maliyetle acikcasi ben de istemem makul sartlarda gelecekse edersondan iyisini bizimkilerin almasi olanaksiz
Muslera Avrupa maçında taraftara sinirlendi ,kırılma noktası o oldu.Zaten gitmeyi kafaya koymuştu .Oda tuz biber oldu.Yoksa Muslera tecrübesi gelecek hiçbir kalecide olmayackki zaten.Olsa bile takıma adaptasyon kesinlikle zaman alacaktır.Muslera son sezonun ilk devresi hariç ligin hep en iyi kalecisiydi abartmakta üstüne yok insanların.
Görcez yeni kaleciyi de bakalım