Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten oyuncu satma konusunda dünyanın en beceriksiz takımıyız

Konu sadece satıştan paysa versinler doğrudan %50 pay alsınlar. Nasılsa bizde geçirecek kariyerinin büyük bölümünü

Geçen seneki Muslera performansından sonra kolsuz denilen Ederson bile kaleci havası yaratır her maç 0-1 geride başlıyorduk boşa çıkıyor, çıkmıyor, kapattığı köşeden yiyor bir tek ligin sonunu iyi getirdi onun hariç kalecilik bir durumumuz bile olmadı.

Ederson gayet iyi kaleci millet City performansına göre yorum yapıyor geçen sene City yenmeyeni dövüyorlardı

Hazır blokeli duran 40 milyon he sen neler dersin? Buna hiç inanamadım ama kombine satışından gelen paralar da olabilir şimdi şöyle bir düşününce.

"Osimhen, sadece İstanbul'a gitmek istiyor ve Galatasaray için bastırıyor. Transferde kritik saatler."

Futbol forumu başlığını bulamadığında buraya yazıyorum... Samsunspor Van drongelen, okan kocuk ve emre Kılınç ile sözleşme uzattı. İzlanda milli sol bek ve cagliaride ortasaha aldı. 2-3 transfer daha yaparlarsa heyecanlı bir Avrupa ligi serüveni bekliyor değerli Samsunsporluları. Ben de Avrupa'da fbjk dışında diğer Türk takımlarını destekleyen biri olarak heyecan duyuyorum.

ayağı iyi kaleci diye yıllık 8-10 maaş sokacaklar. yok mu 2-2.5 m maaşlı kaleci biz ne zaman bu kadar zengin olduk
kaleci dediğin top tutsun , topu tehlikeli alan dışına diksin yeter.Öncelik bu olmalı zaten niye sürekli mal mal işler yapan birine yıllık 8-10 verelimki

Ulan bu benfika nasıl bir takım? Taa 10’yıl once 40milyona satmış edersonu inanılmaz birşey yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt