Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halukun teyite muhtaç bilgi demesi, bazı sorulara bilmiyorum diye cevap vermesi bile algi oyunu. Adam bu isi iyi yapıyor hakkını verelim.

berkana o saç modelini kim yaptırdı abi, kendini cole palmer mı sanıyor bu yetenek fukarası nedir

Sözlükte "point guard" adlı yazar Ederson'un 8 net istediğini yazmış tabi bunun pazarlığı muhakkak olur zaten gönlü olmasa doğrudan Araplara giderdi. 3 yıl kemiksiz 20 milyonluk paket önerir beklerim kulüp yerinde olsam tabi bu transfer ile Hatipoğlu ilgilendiği için 8 isteyen adama 10 verip alma ihtimalimiz çok kuvvetli gözüküyor.

Kurulan maliyetli kadroya uygun 1 kaleci alinmali.

Bu işin şakası yok
1000036351.webp

Dün attiğim bu fotografa ne diyorsun?

sokacam yine herkesi satın alma opsiyonlu kiralayacağız. Bu konuda yönetim hiç farketmiyor sanki bizim girişte ''Satınalma opsiyonlu kiralık topçular'' yazıyor

...... Bissouma... Fred
Asensio... Talisca... Rashford
..............John Duran

Bunu yapmaya çalışıyor lavuklar

Hep aynı herkesin ürettiği dedikodular. Bankalar Birliği, Florya ihalesi, Osimhen transferi vb. Galatasaray'ın kasasından çıkacak paralar ve sponsorların ödeyecekleri... Sosyal medya 'şey'leri.

Şahsen itibar etmiyorum artık. Zaten bu kadar detay bilinmesinin imkanı yok.
Ben kendi gördüğümü söyleyeyim, arada yanıldığı dönemler çok oluyor. Yalnız muhabir çöplüğünde Galatasaray'la ilgili içeriden haber alıp en yakın bilgileri söyleyebilen tek adam bu.

Transfer döneminden nefret ettiğini her fırsatta söylüyor çünkü sabah söylediği akşama yalan oluyor. Adam kendisine ne söylenirse onu iletiyor zaten, yani hiç olmayan bir şeyi varmış gibi söylediği bir örnek varsa ben görmedim. Dediğim gibi bu kadar çöplük bir ortamda yalan söylemekle kaynağının yanılması aynı kefeye konmamalı hakkaniyet açısından.

Manipülasyon kısmını da anlamadım bu arada. O kadar iğrenç, pislik içindeki Fb ve Beşiktaş muhabirlerinin olduğu ortamda ben bu adamın taraftarı manipüle etmek için bir hareket yaptığını hatırlamıyorum. En fazla Vecino transferinde biraz övgüde bulunur gibi oldu, taraftarla inatlaştı vs. Ama çok geride kaldı o olay.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt