- 31 Ağustos 2021
- 69.645
- 49.835
- 3.258
3 4 gun oncede birilerinin tiviti vardi burda ama kimdi hatirlamiyorum.akanji ismi kimden çıktı yav
Pek ciddiye almiyorum sahsen su an
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 4 gun oncede birilerinin tiviti vardi burda ama kimdi hatirlamiyorum.akanji ismi kimden çıktı yav
Okan sol ayaklı stoper istiyordu. Bu adamın adının çıkması sıkıntı belirtisi. Davinson u satarlarsa baya üzülürüm.Akanji ihtimali varsa sonuna kadar değerlendirilmeli. Davinson gibi arada sıçar ama müthiş heriftir.
Davinsonu niye satalim ya , apo tarafini agirlikli desteklememiz lazim zatenOkan sol ayaklı stoper istiyordu. Bu adamın adının çıkması sıkıntı belirtisi. Davinson u satarlarsa baya üzülürüm.
O yüzden dedim zaten sol ayaklı bakıyorduk bu adam ne alaka şimdi diye.Davinsonu niye satalim ya , apo tarafini agirlikli desteklememiz lazim zaten
Renkdaş Akanji sol stoperO yüzden dedim zaten sol ayaklı bakıyorduk bu adam ne alaka şimdi diye.
Ben dis basindaki dedikodumsu seylerin buyutuldugunu dusunuyorum.O yüzden dedim zaten sol ayaklı bakıyorduk bu adam ne alaka şimdi diye.
Ederson@Cafer Güney
Doue Davinson Akanji Eren
Torreira Lemina
Sane İlkay Barış
Osimhen
@Feramuz Kayalar
@Oğuzhan Sesko
@Ferhat Koç
@Sedat Yıldız
Sezon bitmeden sözleşme uzatma görüşmelerine başlamıştık uzatalım hemen. Patron kalmalı.Ben dis basindaki dedikodumsu seylerin buyutuldugunu dusunuyorum.
Davinson gayet mutlu burada, hic aklinda yoktur bile
Bu yalani kim soyledi yav?Hani mamardashvili dönünce alissonu bize salacaklardı. 3 ay bunu dediler şimdi ligin başlamasına 3 hafta kalmış, kaleci almaya karar vermişler