Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.

Ekli dosyalar

• images.webp
    images.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 8
hareketlik olsun diye bu sefer biz ret edelim

Sanchez-29 (en az 4 sene üst düzey oynar)
Eren-25
Jakobs-25
Torreira-29 (en az 3-4 sene üst düzey oynar)
Sara-26
Barış-25
Yunus-25
Sane-29 (en az 3 sene üst düzey oynar)
Osimhen-26

9 tane 30 yaş altı atletik ve dinamik adam var kadroda. Kalan mevkilere de (kaleci hariç) 1-2 tane genç 25 yaş ve altı isim monte edersek önümüzdeki yıllar çok transfere de gerek yok.

Bu transferden sonra kimse ucuza iyi oyuncu beklemesin.

Her takim bizi boyle kucaklamak isteyecektir muht
Bunu bende dusunuyorum. Bir yandan da diyorumki Osimhen oldugu icin bu kadar imkanlari zorluyor bizim yonetim. Cunku alternatifi yok. Baska yeni alacagimiz oyuncularin yine alternatifleri vardir. Ve kolayca vazgecebiliriz.

Daha önce de yazmıştım, geçen haftalarda ilkokul mezuniyeti vardı. Oturduğum yerin arka sokağında okul var.

1 yıldır ortalığı kasıp kavuran bir Osimhen ve 6 aydır ortalıkta olmayan bir İcardi söz konusu. Buna rağmen mezuniyet gününde çocukların isteğiyle aşkın olayım çalındı, Nisan-Mayıs aylarında bile tenefüslerde gol atan çocukların İcardiiiiiii diye bağırışını duyuyordum odamdan.

Özetle bu adama olan sevgi bambaşka.

Bu sezon attığı ilk golden sonra tüm stat yıkılır yine aşkın olayım diye.

Gözden uzak olunca... Biraz mesele bu. Geri dönüp atacağı 1-2 gole bakar. :)
Bizim kızın okulunda pode sentar çaldı 2 ay boyunca teneffüste

Nasil bir anda gaza geliyorsunuz yav

1 saate "abv" ler "istifalar" havada ucumasin, usrune davinsonu biri yazdi aninda como.formasi giydirdiniz.

Bu nasil psikolojidir

Sanchez-29 (en az 4 sene üst düzey oynar)
Eren-25
Jakobs-25
Torreira-29 (en az 3-4 sene üst düzey oynar)
Sara-26
Barış-25
Yunus-25
Sane-29 (en az 3 sene üst düzey oynar)
Osimhen-26

9 tane 30 yaş altı atletik ve dinamik adam var kadroda. Kalan mevkilere de (kaleci hariç) 1-2 tane genç 25 yaş ve altı isim monte edersek önümüzdeki yıllar çok transfere de gerek yok.
Klüp Klüp olacak ve şimdiden genç adam kovalayacak ama yaparlar mı sanmıyorum. Örnek Muslera ve 14 senede arkasına 1 kaleci bulamadık

Bugün ağırlıklı Ederson konuşulmuş sanırım. Libero kalecilik yapabilmesi ve uzun menzilli pas kabiliyeti cezbedici ama kaleciliği meh. Bahsedilen maaşlar bence çok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt