- 12 Haziran 2015
- 36.158
- 31.841
- 2.693
Salı günü teklifi yazdım. Yüzde 10 oklarsa kap gelecek Napoli.75, yüzde 10.
2026 iki taksit.
Yorum.
Ben teklifimizi salı günü yazdım basın yeni giriyor

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Salı günü teklifi yazdım. Yüzde 10 oklarsa kap gelecek Napoli.75, yüzde 10.
2026 iki taksit.
Yorum.

Ben geçen yaz Thasos'ta bunu yaparken de foruma bakıyordum.Şu vakitlerde Yunan adalarında hatun kovaladığımız bir hayatın içinde de olabilirdik biz ne idüğü belirsiz bir uçağın Nijerya'ya gitme ihtimalini sevdik.
Ben geçen yaz Thasos'ta bunu yaparken de foruma bakıyordum.
Bunu bende dusunuyorum. Bir yandan da diyorumki Osimhen oldugu icin bu kadar imkanlari zorluyor bizim yonetim. Cunku alternatifi yok. Baska yeni alacagimiz oyuncularin yine alternatifleri vardir. Ve kolayca vazgecebiliriz.Bu transferden sonra kimse ucuza iyi oyuncu beklemesin.
Her takim bizi boyle kucaklamak isteyecektir muht
Bizim kızın okulunda pode sentar çaldı 2 ay boyunca teneffüsteDaha önce de yazmıştım, geçen haftalarda ilkokul mezuniyeti vardı. Oturduğum yerin arka sokağında okul var.
1 yıldır ortalığı kasıp kavuran bir Osimhen ve 6 aydır ortalıkta olmayan bir İcardi söz konusu. Buna rağmen mezuniyet gününde çocukların isteğiyle aşkın olayım çalındı, Nisan-Mayıs aylarında bile tenefüslerde gol atan çocukların İcardiiiiiii diye bağırışını duyuyordum odamdan.
Özetle bu adama olan sevgi bambaşka.
Bu sezon attığı ilk golden sonra tüm stat yıkılır yine aşkın olayım diye.
Gözden uzak olunca... Biraz mesele bu. Geri dönüp atacağı 1-2 gole bakar.![]()
Burası GSC hocamNasil bir anda gaza geliyorsunuz yav
1 saate "abv" ler "istifalar" havada ucumasin, usrune davinsonu biri yazdi aninda como.formasi giydirdiniz.
Bu nasil psikolojidir

Bizim kızın okulunda pode sentar çaldı 2 ay boyunca teneffüste
Klüp Klüp olacak ve şimdiden genç adam kovalayacak ama yaparlar mı sanmıyorum. Örnek Muslera ve 14 senede arkasına 1 kaleci bulamadıkSanchez-29 (en az 4 sene üst düzey oynar)
Eren-25
Jakobs-25
Torreira-29 (en az 3-4 sene üst düzey oynar)
Sara-26
Barış-25
Yunus-25
Sane-29 (en az 3 sene üst düzey oynar)
Osimhen-26
9 tane 30 yaş altı atletik ve dinamik adam var kadroda. Kalan mevkilere de (kaleci hariç) 1-2 tane genç 25 yaş ve altı isim monte edersek önümüzdeki yıllar çok transfere de gerek yok.
Gelirse bunun urunleri cikmali. Atkı tisort falan.Solo il gala
Aynen kardeşim güldürmeyin bizi
Tivittera donusmesindeBurası GSC hocam![]()