Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 24.775
- 26.459
- 2.948
çok net muslera normalde muğlera gibi bişeydi allahtan değiştirmedik 5. veya 6. sene mi ne farkedilmişti ondan sonra hafif kovalaşmaya başlamıştı zaten
Allah korumuş vallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok net muslera normalde muğlera gibi bişeydi allahtan değiştirmedik 5. veya 6. sene mi ne farkedilmişti ondan sonra hafif kovalaşmaya başlamıştı zaten
Tvden falan giriyorlar herhalde
Haluk'un bu sabahki haberi doğruysa o zaman yarın bu işin bitmesi lazım normalde değil mi? Sonuçta her şey hazırdı Napoli'de anlaşılan ödeme planına göre metin bekleniyordu o gelince ona göre düzenlenip gönderilecekti. Pazartesiye kalmaz umarım belge hazırlanması uzun sürdü diye.Napoli Victor Osimhen’in Galatasaray a transferi için onay verdi, iki kulüp arasında tutar ve ödemeler konusunda anlaşma sağlanmdı, Napoli anlaşmayı kapatmak için sadece banka teminatlarını bekliyor ve bu nedenle biraz zaman alacak.
[ @LucaMarchetti - @SkySport ]
17 Dakika önce dediğim haberi girmişler, bu muhabir farklı mı bilmiyorum ama. Haberi yok sitede.
![]()
Calciomercato, ultime news di oggi in diretta
Leggi su Sky Sport l'articolo Calciomercato, ultime news di oggi in direttasport.sky.it
Hakan'ın suratına çarpanı demiyorsun heralde fenere?şunun bir friki golü vardı
gs tarihinin prekazinin golünden sonraki en iyi frikik golüydü yeminle
bence tam tersi bu transfer laurentis ile guzel bir dostlugun baslamasina vesile olacak. bizimkiler red yemeyi seviyor. laurentis reddetmeyi seviyor. win win.Osi gelsin bir daha Napoli adını duymak istemiyorum…
Hakan'ın suratına çarpanı demiyorsun heralde fenere?
Ben buna inanırım arkadaşkavukçu.