Hangi Kaleciyi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    187
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi bu teminat veya akreditif neyse önceden tüm hazırlıklar yapıldıysa ödeme planına göre düzenlenmesi ve gönderilmesi 1 gün içinde halledilir değil mi? Yoksa o da bir süre alır mı?
Bürokrasi zaman alır kardeşim…

ne zaman olumsuza döndüm transfer olumluya döndü

Allah bana gsnin güzelliklerini dillendirmeyi yasaklamış resmen

buda benim cezam

okana salladıkca şampiyon oluyor

osimheni icardiyi barışı davinsonu yunusu filan övemiyorum nazarım değer diye
ki biraz övdüm icardiyi bir halt edip çocuk sezonu kapattı

sonra mason niye böyle negatifsin
o konuda kimse yiğit gibi olamaz dün gibi aklımda o kdar denmesine rağmen icardiye methiye düzdü uzun uzun 2 gün sonra tothenam maçında çaprazı koptu adamın ve böyle daha nice olayları var adamın

he're we go soon yada direkt here we go gelmeden isterse kavukçu,özbek yada laurentiis açıklasın bitti diye hiç farketmez , kap bile açıklasa here we go dışında güvendiğim hiçbir şey yok.Fabrizio'yla geldik onla gideriz arkadaş

he're we go soon yada direkt here we go gelmeden isterse kavukçu,özbek yada laurentiis açıklasın bitti diye hiç farketmez , kap bile açıklasa here we go dışında güvendiğim hiçbir şey yok.Fabrizio'yla geldik onla gideriz arkadaş
Jk’nin KWP here we go’dan dönmedi mi renktaş. Fabrizio çöp

birgün hazırlık maçı emin bayram çok iyi oynamıştı emini allayıp pulluyorum

@Keramettin TANRIVERDİ bana mason yapma övme dedi çocuğun başına bir iş gelecek diye

bir gün sonra çaprazları koparmıştı sanırım

hiç aklımdan çıkmaz 😂
3 senedir nasıl şampiyon olduğumuz belli oldu. Okan buruk u yerin dibine soktuğun içinmiş anlaşılan … :)

Hmmm

Şu an itibariyle 'sonraki satıştan pay yüzdesi' olmayacak gibi görünüyor ama ileride değişebilir. (Alfredo Pedulla)

Yönetii olsam napolili yöneticilere karşı bu şekilde olurdum heralde 2.5 haftadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt