Üzeyir Tunç
Tecrübeli Üye
Aynı konuşmayı rahmetli Mustafam Cengiz yapmıştı,
sonra da Fatih hocayı kovmuştu... Tarih tekerrür ediyor sanki
2-3 sene önce müthişti, akıyordu topla, şu an o haliyle alakası yok, hatta bir ara sağda denediler orada da yapamadı.valla ben golleri için paylaştım yazıdan çok
Başkanını iyi tanımışsın nedim. TebriklerBu arada Martinelli gelsin-gelmesin diye konuşuyoruz da
Muhtemelen bu transfer de yatacak.![]()
Değilvasilije Kostov
Martinellide ok alip teklif yapmiṣlardi herhalde yavMartinelli reddeder bizimkileri, net.
Seneye beleş olacak nesi komik
Hayatında Martinelli izlememiş tipler de yorum yapmasın ya
Bok gibiydi geçen sezonu, ilk 11deki yerini Trossard’a kaptırdı üstüne.
Ne olacaktı 100 m euro mu verecekti birisi.
10 numara yokken, yedek santrafor yokken biz niye 40-45 veriyorsak o da ayrı mallık.
Heryerin tam olur fırsat çıkar gider Leao Martinelli alırsın senin kaç mevkide yedeğin bile yok.
Bizim yönetimde mantık aramayı bırakın artık renkdaş.Martinellide ok alip teklif yapmiṣlardi herhalde yav
Yada hic göruṣmemiṣlerdir ṣaṣirmam
️1 transfer yapılacaksa liderlik edecek bir 10 numara olmalı, bu transfer önünü arkasını sağını solunu yükseltecek çünkü.admirim tamamen mantık çerçevesinde planlamayı vs bir kenara bırakıp bizim yönetim açısından düşünüyorum
bizimkilerin ne bir planı var ne başka bir şeyi
hele 10 gün sonra menajerler beni siyaha boyayıp önerseler kabul eder yönetim o noktaya gelecek
o nedenle bu saatten sonra en azından hücum hattına gelebilecek iyi her oyuncuya ok'um.
Bizim alabileceğimiz 10 no da kalmadı sanki an itibariyle genç olanları saymazsak. Gidip salak salak adamlar ile uğraştılar 2 ay2-3 sene önce müthişti, akıyordu topla, şu an o haliyle alakası yok, hatta bir ara sağda denediler orada da yapamadı.
Ha bu sene Saka da mala bağladı ama Martinelli bayağı kötü.
Mesela Leao’nun tavanı çok yüksek, verim alabilsen çılgın işler yapar ama Martinelli’den verim de alsan vereceği bir noktada kalır.
Yine de mevzu ayakta ayakkabı yok biz şapka bakıyoruzdan ibaret.
1 transfer yapılacaksa liderlik edecek bir 10 numara olmalı, bu transfer önünü arkasını sağını solunu yükseltecek çünkü.
Bizm orta sahadan derin pas gitmiyorken Martinelli’den ne verim alabilirsin.
İş gene Yunus’a kalacak günün sonunda.
DÖ: Martinelli gelir misin?Martinellide ok alip teklif yapmiṣlardi herhalde yav
Yada hic göruṣmemiṣlerdir ṣaṣirmam
Aynı konuşmayı rahmetli Mustafam Cengiz yapmıştı,
Piyasa uçtu gitti. Saranin bonservis icardinin maaş falan olaydı bir aralar. Şimdi önüne gelen 15-20m maaş ödüyor 40-50 bonservis veriyor. Osimhen transferi çıtayı yükseltti.
Bazilarina kalsa Buruk en şanslı TD.
FB
Bjk
Ts
4 senede ne paralar ödediler be. Üç defa sıfırdan kadro degistiler. Ne şansı baba
1 transfer yapılacaksa liderlik edecek bir 10 numara olmalı, bu transfer önünü arkasını sağını solunu yükseltecek çünkü.
Bizm orta sahadan derin pas gitmiyorken Martinelli’den ne verim alabilirsin.
İş gene Yunus’a kalacak günün sonunda.