Üzeyir Tunç
Tecrübeli Üye
fenerin herhangi bir transferi için kötü konuştuğunu görmedim. Şirin görünecek ya...
Size aynen bazı cümlelerini de yazmıştım, işte 3 hafta sonra falan transfer yapmayarak devre arasında yıldızları getireceğimizi açıklayan, kulübün geleceğini düşündüklerini, sırf transfer yapmış olmak için yapmak istemediklerini ve 10+4'ü eleştiren bir yazı yayınlayacaklar
3 kulvarı bu kadro kaldıramaz. Cl den elenir ligde 10 puan fark yersin. Böylelikle Ocak ayında transfere gerek kalmaz.
Aybarsım bilgi kanepede şekerleme yapan ex aşkın şirineden mi geldiBana gelen bilgi 1 sayıyla
Transfer yapılacakmış başka da yok!

Recebim o da gelsin bu yoklukta iyi gidebilirnwaneri kim ula
spartacusta 2. sezon degisen siyahı hatun degil mi cirkin kara kuru

Recebim o da gelsin bu yoklukta iyi gidebilir![]()
Ama lafa gelince avrupanin en iyi takimini kuracakmis Dursun efendi.Takımın yedek 3. stoperi yok, 4. stoperi zaten HİÇ YOK
Bu takımın 6 numarası senede 25 maç çıkaran Lemina -ki Lemina 6 ise maçta yedek stoper yok, yedek stoper olarak o maç Lemina oynuyorsa direkt yine 6 numaran yok
Bu takımın alternatif kanadı yok
Bu takımın alternatif santraforu yok
Bu takımın 10 numarası yok
Bu takımın Osimhen'e bir şey olsa bu takımı sırtlayacak başka oyuncusu YOK
Ve 13 ağustos ya. Lig başladı allah kahretsin sizin yapacağınız planlamaya tüküreyim ya
yetmez ama icardici bi arkadaş için o zaman da söyledik bunu dostum. jhon duran sizin yüzünüzden gelmediya abicim siz nerden biliyorsunuz Osimhen'e sezon açılırken bir şey olmayacağını
nasıl hala yedek santraforu olmaz ulan bu takımın
siz dalga mı geçiyosunuz ya
Ya diyelim Osimhen'in bileği burkuldu 3 hafta yok yarınki maçta
Nolacak ulan o zaman, nerden biliyosunuz abicim Osimhen'e bir şey olmayacağını veya nerden biliyorsunuz Apokerim'in sakatlanmayacağını
Siz ne beceriksiz insanlarsınız ya
Al işte her sene aynı masal. Yine araplar geliyor 5 saniyede işi çözüyor. Elimizden aldıkları kaçını oyuncu.
Tüm yaz sakin olun diyordunTakımın yedek 3. stoperi yok, 4. stoperi zaten HİÇ YOK
Bu takımın 6 numarası senede 25 maç çıkaran Lemina -ki Lemina 6 ise maçta yedek stoper yok, yedek stoper olarak o maç Lemina oynuyorsa direkt yine 6 numaran yok
Bu takımın alternatif kanadı yok
Bu takımın alternatif santraforu yok
Bu takımın 10 numarası yok
Bu takımın Osimhen'e bir şey olsa bu takımı sırtlayacak başka oyuncusu YOK
Ve 13 ağustos ya. Lig başladı allah kahretsin sizin yapacağınız planlamaya tüküreyim ya
Cafer’i engelledikten sonra rahatladım.sana özelde yeterince sövdüm sanırım. Az gelirse haber ver
Tüm yaz sakin olun diyordun