Yunus Coşkun
10 Numara!
Osimhen gidiyor hee. Vaay be alamadıkları gibi elimizdeki süperstarı kaybedeceğiz.
Kadro 2005 real madride döndü yine ne hikmetse maç öncesiBugun cikan kolpalara inanmadinkz insallah. Yarin mac var diye taraftari sakinlestirmeye calisilan haberler
Yarin agresif bir sekilde dursun istifaya davet edilmeli!

BBC’de kariyerini United’da devam ettirmek tercih edeceği durum diyor. Adam United’ı bayağı seviyor. United için karışık olan durum ise takımın en çok kazananı olan Rashford’ın takıma dönmüş olması. Bu da maaş bütçesinde potansiyel bir sorun çıkarıyormuş galiba.Bruno istekli mi önemli olan o
Geçen seneyi zar zor bitirdiğimiz kadrodan Icardi, Lang ve Boey olmadan başlayacağız daha da kötüGeçen sezonu zar zor bitiren kadroyla başlıyorlar sezona şaka gibi
2,5 ayı piknikle, partiyle, eğlenceyle geçirdiler
Mız mız bir tipe benziyor Hakan Çalhanoğlu gibi sanki takımı karıştırmaya müsait gibi duruyor. Bilmiyorum belkide ben önyargılıyım.nie heis
sadakat sahibi karakterli bir player
Kuzu ben ayrılmak istiyorumIcardi ile ayrilmak dogru karardi ama bizim beceriksizler hic bi senaryoya b plani yok
Elveda @Umut IşıkSaat 21:30'da başkan Dursun Özbek'in foruma sızan ajanini açıklıyorum.
Dikkat et de günün sonunda senin ismin ''Ahmet Y. Sever'' olmasın.
Cruyff mezarında ters dönmüş diyorlar; gece rüyana girecektir. Nasıl tedbir alınır bilmiyorum, yardımcı olamayacağım, profesyonel destek mi alsan?!..sizin felsefenize sokayım
kodumun çingeneleri
messi'yi çıkarsak tarihinizden yarı yarıya geri gidersiniz
sizin felsefenizi işleten şey tarihin en iyisi olan bi arjantinli çocuğun geleni geçeni tek başına sıraya dizmesiydi
Onu allah bildigi gibi yapsinDursun bAŞKanımdan özür dile
Umarım olur da kına yakarsınDikkat et de günün sonunda senin ismin ''Ahmet Y. Sever'' olmasın.
Cruyff çöp suyudur.Cruyff mezarında ters dönmüş diyorlar; gece rüyana girecektir. Nasıl tedbir alınır bilmiyorum, yardımcı olamayacağım, profesyonel destek mi alsan?!..
Kadro 2005 real madride döndü yine ne hikmetse maç öncesi
Şu çakallıklara harcadıkları zamanı transfere planlamaya harcasalar uçuyor idik şimdi