Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
Abi 10 no derken Torrik de gidiyormuş galibaUlaşım daha kolayı varken yani iyi bir on numara ile oyun kalitemizi arttırabilecekken kanatla sürekli kanırtmaya çalışmak bana pek mantıklı gelmiyor.
Abi 10 no derken Torrik de gidiyormuş galibaUlaşım daha kolayı varken yani iyi bir on numara ile oyun kalitemizi arttırabilecekken kanatla sürekli kanırtmaya çalışmak bana pek mantıklı gelmiyor.
Kocaeli aldı 2 gün önce :sBerkan boşta mıydı acabane günlere kaldık kaosu severiz de bu kadar da değil. Kaç para bi tominay kaç
bize kemik gibi bir orta saha lazım
![]()
Vayy arkadaş safispor dışında takım mı kalmadı ulan BerkanKocaeli aldı 2 gün önce :s
5-0 lık galibiyet sezonun kaybedilmesi demek. Pirus zaferi olur sadeceYarın 5-0'lık bir galibiyet tüm kafayı resetler ama bir puan kaybı yaparsak kulüpte iç savaş çıkar
Bu saatten sonra yeniden takım yapılmaz bu yönetim hiç yapamaz zaten. Bitik dediğiniz Torreira'yı bile arayacaksınızBakın her işde bi hayır vardır takımın dağıldığı falan yok, zaten bu takımın bu sene yıkılıp yeniden yapılmaya yani köklü bir değişime ihtiyacı vardı ama yönetim idrakine bi türlü varamadı
Bırakın eğrisi doğrusuna denk geliyor torreira zaten bu formuyla son zamanlardaki performansıyla yarın 11 başlamaması gerekiyor
Oradan buradan edindiğim izlenime göre transfer döneminin son düzlüğünde orta çaplı bir sirkülasyon yaşayacağız gibi görünüyor, umarım hayırlı olur
Çorum'a kaybetmek, uzun vadede büyük fayda sağlar. Yönetimin başka türlü içinde bulunduğumuz durumu fark edeceği yok. Gerçi Çorum'dan 5 yesek bile gerçeği görebileceklerinden emin değilim ama...Yarın 5-0'lık bir galibiyet tüm kafayı resetler ama bir puan kaybı yaparsak kulüpte iç savaş çıkar
Gedson'u 1 ay önce falan yoklamak lazımdıValla gedsonu bi yoklamak lazım toreira işi fena can sıktı
Yok reis bu sene son kalan 20 günde ŞL + Ligi kurtarabileceklerini sanmıyorum. Takım içinde de huzursuzluk fazla. uA operasyon durdurdu vs vs genel olarak şampiyonluk havası da kimsede yok.Çorum'a kaybetmek, uzun vadede büyük fayda sağlar. Yönetimin başka türlü içinde bulunduğumuz durumu fark edeceği yok. Gerçi Çorum'dan 5 yesek bile gerçeği görebileceklerinden emin değilim ama...
Yok reis bu sene son kalan 20 günde ŞL + Ligi kurtarabileceklerini sanmıyorum. Takım içinde de huzursuzluk fazla. uA operasyon durdurdu vs vs genel olarak şampiyonluk havası da kimsede yok.
Yarın sabah Osimhen'le Toreira lı ''burdayız be burdayyyyyız'' açıklaması yaptırırsın.
Öğleden sonra Bruno Fernandes'i aldığını açıklarsın.
Akşam Çorum'a sağlam bi koyarsın.
Maç sonu da Kavukçu çıkar ''Bu transfer daha fragman'' der.
12 saatte tüm hava değişir.
Hayal tabii bizimki![]()