GSCimbom
Transfer Nöbeti #9 | 2026 Yaz Arşiv
Aslan Türkoğlu

Transfer Nöbeti #9 | 2026 Yaz Arşiv Sayfa 442

Aslan Türkoğlu ·

Cevap
9,8K
Okunma
418K
Sayfa
442/490
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir takım hiç mi hazırlık yapmaz yaa. Böyle bir aptallık olabilir mi? Hep söylüyorduk bu takımda, bu kulüpte program yok plan vs hiç bisey yok. Varmış gibi gösteriliyor hep. Bazı şeyler hep şansa denk geliyor. Mesela son 2 sene osimhen sayesinde şampiyon olduk. Tamamen şans

9. başlık 1 transfer
bugün sezonu açıyoruz..

İhsan yine çıldırıyor! - Tatlı Hayat 82. Bölüm on Make a GIF

Smashing Computer GIFs - Find & Share on GIPHY

Aslinda hayat dersi. Cok sansli olup , iyi bir kadroya ve teknik direktore sahip olup kendi basarinmis gibi bir donem etrafi kandirabilirsin ( Akilli Galatasaray'li kanmiyordu, Erden gittiginden beri vaziyet acikti). Ama en fazla bu kadar gider. Kotu yonetiliyoruz. Yamalar patladi. 76 yasinda adamin hatasindan ders almasini beklemek mi haftaya demans olma ihtimali mi derseniz ben ikincisini daha olasi bulurum. 70'likler gelecek kuruyor! Turkiyenin kendisidir Galatasaray bosuna demiyoruz :).

Torreira konusu sacmalik. Madem kafanda bu dusunce vardi tum yaz menajerinle niye teklif getirmedi?(Yazilan cizilenin dogru oldugunu kabul ederek)

Lig baslarken mi depresif moda bagladi yani, surekli zam yapildi, iyilestirme yapildi. Latin tayfa gidince "yalniz kaldim" modu hic profesyonel degil.

Temmuzda ayrilsaydin o zaman teklif getirip yerine adam bakilsaydi. Kazandigi para, kral gibi hayat... Sonra kustum oynamiyorum.

Yonetimde takimin halinden habersiz. Hoca da mi bir haber yani. Lig maci var , sezon acacagiz "gitmek istiyorum"...

torreira'yı göndermek isabet olur. keşke yaz başında gönderseydiniz. biraz para kazanırdık üstüne en azından.

baştan aşağı her hareket yanlış yapılıyor. ne adam alabiliyoruz ne satabiliyoruz. aslında iyi para kazanabileceğin ve rahatça çıkabileceğin adamlar var. bkz singo, torreira, icardi, belki sara.

bunlardan maaş boşluğu yaratıp biraz bonservis kazanabilirdin. üzerine koyarak çok nokta atışı transferler yapılabilirdi. maalesef çok geç kaldık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt