Halil Vurucu
Berlin Panteri
Batrakov bari 2 hafta önce gelseydi de hazırlık maçlarında izlerdik.
Ordan bu sene iyi performans gösterip, gelecek sene büyük lige transfer olur diye düsünüyorum. Bize Osimhenin arkasinda oturmak icin niye gelsin? Sen basina göre Kloppun ilk aday kadrosunda olacaksan, o yasta bizim lige gelirmiydin?club bruggede ne yapacak gelsin
Bize gelmek için futbolu bıraktı diyorlar. Tesis sorumlusu olarak gelecekmiş.Benim duyduğum Batrakov karıdan bile vazgeçmiş
kendinden 10 yaş büyük kadınla evlenmısBenim duyduğum Batrakov karıdan bile vazgeçmiş
lesley yerine gerçek bir 6 numara alsak çok rahatlardıkLesley tutmuş olsa, Batrakov ve kaliteli bir kanat oyuncusu alındığı senaryoda kaybedilmiş hiçbir şey yoktu aslında. Yedek santrfor alınacak zaten, bir de sol stoper alıp yine ligin en güçlü kadrosuna sahip olurduk. Kalan sürede Lesley konusunda aksiyon almak gerekiyor; hoca güvenip forma vermeyi düşünüyorsa devam, aksi halde borsa tabiriyle kolu kesmek elzemdir.
Jetsonla takas ederizbatrakov tutmazsa ruslara tekrar satarız zaten heriflere kimse gitmıyor
jetsonu sımdı bile almak gerek torreiradan kurtulupJetsonla takas ederiz
Bizim şansımız 2 aya savaş biterbatrakov tutmazsa ruslara tekrar satarız zaten heriflere kimse gitmıyor
Endişe var mı hocam akşam torreiranın macı varMaalesef ilk canlı izleyişimden sonra izlenimim bu çocuk takımı bir yerden alıp bir yere getirecek bir 10 numara değil... Altyapıdan çıkmış olsa önce öve öve bitiremeyip sonra 3-5 maçta çöp ilan edeceğiniz sıradan ortalama üstü bir yetenek... Hiçbir özelliği elit veya elite yakın durmuyor... Gelişebilir tabi ama öyle yıldız topçu seviyesine gelecek gibi de görünmedi... Eğer 10 numaramız bu olacaksa bu sezon bizden bir halt olmaz korkarım...
Endişe var mı hocam akşam torreiranın macı var
Benim duyduğum Batrakov karıdan bile vazgeçmiş
ne anlatıyon lanbatrakovun en büyük olayı bu goller zaten herif leblebi gibi gol atıyor
gelince gollerde rakip defansları boklarsınız
anadolu takımalrında van djk falan oynuyor ya yemezler