GSCimbom
Transfer Nöbeti #9 | 2026 Yaz Arşiv
Aslan Türkoğlu

Transfer Nöbeti #9 | 2026 Yaz Arşiv Sayfa 486

Aslan Türkoğlu ·

Cevap
9,8K
Okunma
416,8K
Sayfa
486/490
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu oyuncu hakkında ki raporlara baktım.Özetle top süremeyen oyunculardan.Takım oyununa alışırsa burda da katkılar verebilir.Mertens'te topla çok gitmiyodu mesela ama çok özellikli ve özel 1 oyuncuydu.Fb'de 3-4 tane uzaktan Gol Atabilecek oyuncu var.Ben daha başka 1 profil oyuncu isterdim ama geliyorsa da desteklerim..

İdeal pas opsiyonu varken dripling-çalım denemeyi yetenek zannedenlere freestyle futbol seyretmelerini öneririm. Çocuk 'dön baba dön' pasları atmıyor, gözü hep öndeki adamlarda; boşluk bulduğunda dripling de yapıyor, etrafında neler olup bittiğinin de farkında ve pas opsiyonu oluştuğu anda yüksek yüzdeyle doğru tercihi yapıyor. Tam sevdiğim orta saha profili.

Bu oyuncu hakkında ki raporlara baktım.Özetle top süremeyen oyunculardan.Takım oyununa alışırsa burda da katkılar verebilir.Mertens'te topla çok gitmiyodu mesela ama çok özellikli ve özel 1 oyuncuydu.Fb'de 3-4 tane uzaktan Gol Atabilecek oyuncu var.Ben daha başka 1 profil oyuncu isterdim ama geliyorsa da desteklerim..

Bir kaç X sayfasında GS'nin Tresoldi ile anlaştığı ve takımıyla anlaşmak için görüştüğü olmazsa Ilyas Ansah'ın yedek forvet olabileceğini okudum. Tresoldi bence imkansız 40-50 milyon euro vermeyiz. Ilyas Ansah bence iyidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt