GSCimbom
Transfer Nöbeti #9 | 2026 Yaz Arşiv
Aslan Türkoğlu

Transfer Nöbeti #9 | 2026 Yaz Arşiv Sayfa 114

Aslan Türkoğlu ·

Cevap
9,8K
Okunma
420,2K
Sayfa
114/490
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncu satalım bütçe yaratalım,taraftar kombine alsın ürün alsın. Kulübün haklarını savunma,elini cebine atma Ee abi siz ne işe yarıyorsunuz ? sokaktan geçen herhangi bir adamdan ne farkınız var. heriflerin işi gücü Galatasaray markasının altında kendi reklamlarını yapmak. lise zihniyetinden nefret ettim lanet olsun ya kulübü icraya veren adamı tekrar seçtiniz. Yav kötülük içlerine işlemiş Yönetimde bulunup birbirlerinin kuyusunu Kazan adamlar ısrarla her seçimde bu kulübün içine sızdırılıyorsa burada art niyet vardır.

Adam geldi de siz anket açıyorsunuz... Adam gelecek ve siz istemeyeceksiniz... valla sizin de kafalar gitmiş benden söylemesi...

adım gibi eminim ki bizim yönetim ne Moraya ne Batrakova resmi teklif yapmıştır. en fazla menajerler aracılığıyla fiyat sormuşlardır. bunların niyeti kötü amaçları taraftarı oyalamak

Bizim orta sahanın tek çıkış yolu Nhaga bu arada. O çocuk seviye atlayıp ilk 11e yerleşemezse her türlü nanay bu sezon Torreira bitik durumda Lesley çöp gibi Lemina iyice hantallaştı. Tamamen Nhagayla Saraya bakıyo koca takımın orta sahası şu an

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt