Ingilizler gömüyor Türker övüyorBu martinelli şov mu yapıyor yoksa dökülüyor mu ? Bir kısım diyor uçururur bir kısm da berbat diyor. Forumun bir ortası yok.
Ingilizler gömüyor Türker övüyorBu martinelli şov mu yapıyor yoksa dökülüyor mu ? Bir kısım diyor uçururur bir kısm da berbat diyor. Forumun bir ortası yok.
Rus Ligi'nde oynayan versiyonunu alalım bari. Sonra yine böyle videolar paylaşıp hayiflanmayalımHırvat Ligi'nde oynuyor diye çöp çekiliyordu.
Söylemeyeyim diyordum aslında ama bu defa söyleyeceğim; bitişik olması gereken pek çok yerde -de, -da eklerini ayrı yazıyorsun. Dikkate alıp almamak senin bileceğin iş tabii.Martinelli cok iyi topcu ama ona ayrilan bütce ile iyi bir on numara bulmak bu kadar zor olmamaliydi
Baris gitmedigi sürece as kadro da kanat ihtiyaci yok ama sayisal eksiklik var lang ayrildigi icin
On numara da ise oyuncumuz yok kadro da
Romero bonuslarla 40 ama Veigaya 45 50 verilebilir hea![]()
Cristian Romero, Atlético Madrid'e transfer oldu.
Kulüpler arasında, bonuslar dahil toplam 40 milyon Euro'luk bir paket karşılığında anlaşma sağlandı.
Inter ile görüşmeler Temmuz ayında sonuçsuz kalmış, Barcelona günler önce transferden vazgeçmişti; Spurs ise oyuncuyu kesinlikle Arsenal'e satmayacaktı.
Cristian Romero, Atletico Madrid ile beş yıllık bir sözleşme imzaladı.
[Fabrizio Romano]
Verilir cunku Romero 28 yasinda, Veiga ise 23.Romero bonuslarla 40 ama Veigaya 45 50 verilebilir hea
Yok dostum gs veremez bi stopere o kadarVerilir cunku Romero 28 yasinda, Veiga ise 23.
Onu bilemem, bizim icin cok para oldugu dogru.Yok dostum gs veremez bi stopere o kadar
Ona bir şey diyemiyorum da baturina da bir şeyler olduğu belliydi yav Hırvat Ümit milli takım oyuncusuydu şlde fena maçlar oynamadı. Hırvatlar fena oyuncu yetiştiriyor geleceğin A milli takım oyuncusu olacağı belliydi kaçtı trenRus Ligi'nde oynayan versiyonunu alalım bari. Sonra yine böyle videolar paylaşıp hayiflanmayalım
Romero bonuslarla 40 ama Veigaya 45 50 verilebilir hea