Sümer Muhsin
Parçalı Üye
Bu kadar iyiyse Ez Abde Fas Milli takiminda var miydi ? Ben hic hatirlayamadim
sakat diye yoktu. hatta o yüzden el khanoussi de sol kanat oynamak zorunda kaldı turnuvada.
Bu kadar iyiyse Ez Abde Fas Milli takiminda var miydi ? Ben hic hatirlayamadim
Sezonu başlamadan bitirsin hem lig hem şampiyonlar ligi koskoca bir fail olur zarar 130m Eurodan fazla olur130a osiyi satmamak da saçmalık ne yalan söyliyim
O parayla aldığın topçuların yaşını küçültmek için mahkemeye de para yedirdin heralde arıza kardeş130 a satarım. Gyökeres martinelli bruno fer çekerim
Çilek de reijnders
Püfffff
Bunların eline 130 milyon euro versen, Türk lirasına çevirir kasaya öyle koyarlar.Bunlarin eline 130m versen kimseyi alamadan gelirler.
İnanmak değil mesele ne konuşalım transfer nöbetinde? Hiç bir şey yazmayalım mı?He ez abde he
Bütün isimlere de inanıyosunuz şaka mısınız yaw

Sakatlıktan dolayı çıkarılmıştı yoksa 11 oyuncusuydu normalde.Bu kadar iyiyse Ez Abde Fas Milli takiminda var miydi ? Ben hic hatirlayamadim
Zaten bir şey olmayacak ki bizden yeni gelecek yönetimin elinde kaynak olur bari +150 m euroSezonu başlamadan bitirsin hem lig hem şampiyonlar ligi koskoca bir fail olur zarar 130m Eurodan fazla olur
130 a satarım. Gyökeres martinelli bruno fer çekerim
Çilek de reijnders
Püfffff
Yalan olduğu 500 km öteden belli olan şeyleri konuşmanın bi anlamı yokİnanmak değil mesele ne konuşalım transfer nöbetinde? Hiç bir şey yazmayalım mı?![]()
Demek ki barış bey gene gidecem diye diretiyor biz farkında değilizbizimkiler sol kanat işine taktı manyak gibi, boş mevkiler varken.